قراره بهتون تضمین موفقیت در برنامه‌نویسی و کلی آفر ویژه بدیم 😎 (برای شروع کلیک کن 👉)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۱ سحر پاشائی
<تمــــــــــرین>
جامعه Html & CSS ایجاد شده در ۱۲ مرداد ۱۴۰۲

سلام. وقت بخیر

https://codepen.io/Sahar_Pashaei/pen/oNQmVeL

امکانش هست راهنمایی کنید

1- چطور بین کارت‌های بخش team، فاصله ایجاد کنم؟ (چسبیدن به هم) و همچنین می‌خواستم طول و عرض کم‌تری داشته باشن ولی width و height نمی‌شه داد بهشون! (من به کلاس team یک padding: 90px دادم تا کوچیک‌تر شن!!)

2- گفتم هرکارت وقتی hover شد، یه مقدار بزرگ شه. ولی وقتی بزرگ می‌شه میوفته رو کارت‌های کناریش. تو حالت اسمال و اکس اس هم اسکرول افقی می‌خوره. این طبیعیه و فقط با کم‌تر در نظر گرفتن مقدار scale می‌شه ظاهر بهتری به افکتش داد؟

3- تو اسکرین‌های کوچک تر، overflow اتفاق میوفته و بخش کارت محصولات متن میره زیر دکمه و قیمت، و بخش اعضای تیم از کارت می‌زنه بیرون اما من نمی‌خوام اسکرول بخوره یا هاید شه بقیه متن

4- وقتی از طریق Media Query می‌گم تو حالت s و xs فونت سایز یک المنت کوچک‌تر از حالت فعلیش شه، (فرضا 14 پیکسل)، تو حالت m - l - xl هم همین استایل اعمال می‌شه!

و مجبور شدم اونجا فونت سایز رو برگردونم به سایز دیفالتش مثلا 16px!

5- خیلی متوجه نمی‌شم فاصله بین بخش‌های مختلف رو چطور مدیریت کنم! همه قسمت‌ها به هم وابسته شده

مثلا می‌خوام هرکدوم از مقادیر 1-2-3-4 (تو تصویر زیر) رو بتونم به صورت مجزا تعیین کنم،

قسمت 1 و 2 می‌خوام بچسبه به کانتینر، مثلا این اگه پدینگ لفت و پدینگ رایت رو از [class*="col-"] بگیرم درست می‌شه؛ اما سایدبار و کارت‌ها هم به هم می‌چسبن مارجین هم که ساختار رو بهم می‌ریزه?‍♀️

https://s8.uupload.ir/files/untitled_mvdx.png

درود

1- برای فاصله انداختن بین کارتهای team و همچنین تعیین ارتفاع و عرض باید استایل زیر رو در حالات مختلف ابعاد بدید:

.main__card,
  .team__member {
    transition: all 250ms ease-in-out;
    transition-delay: 0.5s;
    margin-right: 5px;
    width: 10px;
  }

اگر این کار رو کنید متوجه میشید که یکی از کارتها به ردیف بعدی منتقل میشه. دلیلش پهنایی هست که برای اون ردیف درنظر گرفتید. اینو بسته به نوع طراحی تون (اینکه هر ردیف چقدر پهنا داشته باشه و چند کارت جا بشه) باید اصلاح کنید.

2 - بله طبیعی هست و باید با همون اسکیل درست مدیریت کنید.

3- اینو متوجه نشدم. میخواید چه بلایی سرش بیاد؟

4- در کدوم بخش؟

5- پیشنهاد میکنم از اول یه بازنویسی داشته باشید و براساس فلکس استایل رو بنویسید. متوجهم چی میگید... الان یه بخش اعظم از کد شما صرف مدیریت فواصل در حالات مختلف میشه اما با فلکس این بخش نصف میشه.

نازنین کریمی مقدم ۱۵ مرداد ۱۴۰۲، ۰۸:۰۵