یکی از دغدغههای من در مسیر یادگیری پسشرفت خیلی زیاد و سریع تکنولوژی از جمله chat GPT هست به نظرشما این موارد تهدیدی برای اینده شغلی برنامه نویسها هست؟
سلام،
اگر تبدیل به یک متخصص شوید هیچ نباید ازین موضوع بترسید و اتفاقاً استقبال هم خواهید کرد.
همین امروزش چون ایراداتی وارد هست و هنوز نیاز به پیشرفتهای زیادی دارد، من روز شماری میکنم و منتظرم که این ایرادات رفع شود و با سرعت بالایی بتوانم بعنوان یک همکار و معلم برنامه نویسی کنار خودم از این ربات استفاده کنم و سرعت یادگیری و کارهایم را ارتقا دهم.
اگر امروز میترسیدم یا انرژی انجام خیلی پروژهها را نداشتم در آینده با پیشرفت این رباتها قطعاً به سمت خیلی از پروژهها خواهم رفت و تجربههای بیشتریو امتحان خواهم کرد. زمان چیزی است که جبران نخواهد شد، پس چه خوب که ابزاری باشد که حتتی بصورت codebase پروژههای کاملی بنویسد و به ما کمک کند.
مقاله ای میدیدم یا یک ویدیو در یوتیوب بود که میگفت پیش بینی میشود با روی کار آمدن هوش مصنوعی 85 میلیون شغل از بین برود ولی در ازاش 95 میلیون شغل جدید ایجاد میشود. سعی کنید حتما یک متخصص شوید چون آینده دست متخصصین خواهد بود و کسانی میتوانند کار کنند که متخصص باشند.