🚀 تخفیف ۳۵٪ + ۳.۵ میلیون هدیه! برنامه‌نویسی رو الان شروع کن - فقط امروز!
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۱۴ هادی جیبر
عدم اجرای Jquery
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۰۹ مرداد ۱۴۰۲

سلام وقت بخیر

متاسفانه کد Jquery اجرا نمیشه و خطای زیر نمایش داده میشه:

CORS header 'Access-Control-Allow-Origin' missing

سلام،

خطای cross origin میگوید آدرس مرورگر سمت ارسال کننده و سمت سرور باید از لحاظ scheme://domain:port یکی باشد.

یعنی origin مبدأ و host مقصد

اگر آدرس مرورگرتان http://localhost:80/anything است باید آدرسی که در url قسمت jquery ajax مینویسید هم http://localhost:80/x باشد.

محسن موحد ۰۹ مرداد ۱۴۰۲، ۰۸:۱۱

در حال حاضر فقط کد قسمت alert نوشته شده و هنوز کد ajax نوشته نشده و فقط alert رو نمایش نمیده.

بنظرم ایراد این هست که jqury رو اجرا نمیکنه

هادی جیبر ۰۹ مرداد ۱۴۰۲، ۰۸:۱۷

تصویرو الان دیدم،

خطای CORS مربوط به درخواستیه که به آدرس kit.fontawesome ارسال میشه.

باید عضو سایت شوید و دامینتون رو تا جایی که یادمه اضافه کنید برای دریافت cdn تا اجازه دسترسی داشته باشید و مشکلی که در پست قبل توضیح دادم برطرف شود.

محسن موحد ۰۹ مرداد ۱۴۰۲، ۰۸:۴۲

من کل کدها رو از داخل فایل tpl-index.php کپی کردم و یک فایل جدید با پسوند html ایجاد کردم و کدها رو داخلش اضافه کردم دستورات به درستی اجرا می‌شوند و حتی alert هم اجرا میشه. فکر نمی‌کنم مشکل از این مورد باشه.

هادی جیبر ۰۹ مرداد ۱۴۰۲، ۰۹:۲۲

خیلی سرچ کردم به این لینک رسیدم که ظاهرا میگه یک کدی رو باید به فایل .htaccess اضافه کنیم:

https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/HTTP/CORS/Errors/CORSMissingAllowOrigin?utm_source=devtools&utm_medium=firefox-cors-errors&utm_campaign=default

هادی جیبر ۰۹ مرداد ۱۴۰۲، ۱۰:۴۱
  • موضوع cors همون توضیحاتی است که گفتم و این دستوراتی که پیدا کردید مربوط به ست کردن در سمت سرور fontawesome است و ست کردن شما تأثیری نخواهد داشت برای مثال خطا را روی کروم ببینید بصورت شفاف ترو کاملتری توضیح داده است.(باید در سایت عضو شوید - البته نباید مداخله ای در لود فایل jquery.min.js داشته باشد)
  • در تصویر فایل cdn مربوط به jquery.min.js هم یک warning دارد مرورگر را به آخرین نسخه آپدیت کنید.
  • بجای alert با console.log() تست بگیرید.
  • روی مرورگر کروم هم تست کنید.
  • چک کنید هیچ خطای دیگری نداشته باشید.
محسن موحد ۰۹ مرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۲۵

مواردی رو که فرمودین بررسی و انجام شدند اما باز هم jquery اجرا نمیشه و alert رو نمایش نمیده.

هادی جیبر ۱۰ مرداد ۱۴۰۲، ۰۸:۰۱

مواردی رو که فرمودین بررسی و انجام شدند اما باز هم jquery اجرا نمیشه و alert رو نمایش نمیده.

هادی جیبر ۱۰ مرداد ۱۴۰۲، ۰۸:۲۰

پروژتون رو بصورت کامل زیپ کنید و آپلود کنید.

هم میتونید داخل گیتهاب بذارید هم قایل زسپ رو اینجا آپلود کنید.

محسن موحد ۱۰ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۳۴

هادی جیبر ۱۱ مرداد ۱۴۰۲، ۰۵:۵۷

این فایل زیپ از نظر اجرای کدهای جی کوئری هیچ مشکلی ندارد و روی سه مرورگر تست شد.

زمانیکه روی دکمه + کلیک میشود، آلرت نمایش داده میشود. میتوان alert رو بجاش console.log نوشت و inspect سربرگ console را باز کرد.

محسن موحد ۱۱ مرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۵۵

انجام دادم اما هیچگونه خطا یا پیغامی بر نمی‌گردونه.

هادی جیبر ۱۳ مرداد ۱۴۰۲، ۰۵:۵۲

مشکل رو پیدا کردم ممنون

هادی جیبر ۱۳ مرداد ۱۴۰۲، ۰۷:۴۸

تایمی مشخص کنیم من وصل شم روی سیستمتون، سورس کد مشکلی نداره.

فردا تایم رو در تلگرام پیام میدم.

بهترین پاسخ
محسن موحد ۱۳ مرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۲۹