متاسفانه کد Jquery اجرا نمیشه و خطای زیر نمایش داده میشه:
CORS header 'Access-Control-Allow-Origin' missing
سلام،
خطای cross origin میگوید آدرس مرورگر سمت ارسال کننده و سمت سرور باید از لحاظ scheme://domain:port یکی باشد.
یعنی origin مبدأ و host مقصد
اگر آدرس مرورگرتان http://localhost:80/anything است باید آدرسی که در url قسمت jquery ajax مینویسید هم http://localhost:80/x باشد.
محسن موحد۰۹ مرداد ۱۴۰۲، ۰۸:۱۱
در حال حاضر فقط کد قسمت alert نوشته شده و هنوز کد ajax نوشته نشده و فقط alert رو نمایش نمیده.
بنظرم ایراد این هست که jqury رو اجرا نمیکنه
هادی جیبر۰۹ مرداد ۱۴۰۲، ۰۸:۱۷
تصویرو الان دیدم،
خطای CORS مربوط به درخواستیه که به آدرس kit.fontawesome ارسال میشه.
باید عضو سایت شوید و دامینتون رو تا جایی که یادمه اضافه کنید برای دریافت cdn تا اجازه دسترسی داشته باشید و مشکلی که در پست قبل توضیح دادم برطرف شود.
محسن موحد۰۹ مرداد ۱۴۰۲، ۰۸:۴۲
من کل کدها رو از داخل فایل tpl-index.php کپی کردم و یک فایل جدید با پسوند html ایجاد کردم و کدها رو داخلش اضافه کردم دستورات به درستی اجرا میشوند و حتی alert هم اجرا میشه. فکر نمیکنم مشکل از این مورد باشه.
هادی جیبر۰۹ مرداد ۱۴۰۲، ۰۹:۲۲
خیلی سرچ کردم به این لینک رسیدم که ظاهرا میگه یک کدی رو باید به فایل .htaccess اضافه کنیم:
موضوع cors همون توضیحاتی است که گفتم و این دستوراتی که پیدا کردید مربوط به ست کردن در سمت سرور fontawesome است و ست کردن شما تأثیری نخواهد داشت برای مثال خطا را روی کروم ببینید بصورت شفاف ترو کاملتری توضیح داده است.(باید در سایت عضو شوید - البته نباید مداخله ای در لود فایل jquery.min.js داشته باشد)
در تصویر فایل cdn مربوط به jquery.min.js هم یک warning دارد مرورگر را به آخرین نسخه آپدیت کنید.
بجای alert با console.log() تست بگیرید.
روی مرورگر کروم هم تست کنید.
چک کنید هیچ خطای دیگری نداشته باشید.
محسن موحد۰۹ مرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۲۵
مواردی رو که فرمودین بررسی و انجام شدند اما باز هم jquery اجرا نمیشه و alert رو نمایش نمیده.
هادی جیبر۱۰ مرداد ۱۴۰۲، ۰۸:۰۱
مواردی رو که فرمودین بررسی و انجام شدند اما باز هم jquery اجرا نمیشه و alert رو نمایش نمیده.
هادی جیبر۱۰ مرداد ۱۴۰۲، ۰۸:۲۰
پروژتون رو بصورت کامل زیپ کنید و آپلود کنید.
هم میتونید داخل گیتهاب بذارید هم قایل زسپ رو اینجا آپلود کنید.
محسن موحد۱۰ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۳۴
هادی جیبر۱۱ مرداد ۱۴۰۲، ۰۵:۵۷
این فایل زیپ از نظر اجرای کدهای جی کوئری هیچ مشکلی ندارد و روی سه مرورگر تست شد.
زمانیکه روی دکمه + کلیک میشود، آلرت نمایش داده میشود. میتوان alert رو بجاش console.log نوشت و inspect سربرگ console را باز کرد.
محسن موحد۱۱ مرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۵۵
انجام دادم اما هیچگونه خطا یا پیغامی بر نمیگردونه.
هادی جیبر۱۳ مرداد ۱۴۰۲، ۰۵:۵۲
مشکل رو پیدا کردم ممنون
هادی جیبر۱۳ مرداد ۱۴۰۲، ۰۷:۴۸
تایمی مشخص کنیم من وصل شم روی سیستمتون، سورس کد مشکلی نداره.