🚀 تخفیف ۳۵٪ + ۳.۵ میلیون هدیه! برنامه‌نویسی رو الان شروع کن - فقط امروز!
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۷ امیر احمدی
کلید active ،کلیک میکنم وضعیت آن تغییر نمیکند
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۰۷ مرداد ۱۴۰۲

سلام.

چراوقتی روی کلید active ،کلیک میکنم وضعیت آن تغییر نمیکند و اگر بعد رفرمش کنم وضعیت تغییر کرده و نمایش میدهد

fa9a-Screenshot (64).pngc578-Screenshot (63).png

سلام امیر عزیز

کنسول مرورگر رو بررسی کنید ببینید چه خطایی میده.

ظاهرا در فایل هندلرتون اشتباهه و ۱ بر نمی‌گردد که تغییر کلاس انجام شه.

احمدرضا فاطمی کیا ۰۷ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۰۵

4b8d-Screenshot (68).png47ca-Screenshot (67).png

امیر احمدی ۰۷ مرداد ۱۴۰۲، ۱۲:۵۳

یک آلرت از ریسپانس بگیرید و کد ایجکس رو به شکل زیر تغییر بدید:چون طبق گفته هاتون عملیات آپدیت انجام میشه پس استرینگ بر میگرده و شما با int مقایسه کردید برابری رو.

if(response=='1')
....code
احمدرضا فاطمی کیا ۰۷ مرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۴۹

تغییر دادم اما جواب نداد.البته دقیقا طبق آموزش پیش رفته بودم.و اینکه توی آموزش هم باint مقایسه شده و جواب گرفته شده.

امیر احمدی ۰۸ مرداد ۱۴۰۲، ۰۷:۲۴
  • چون داخل کد if دارید باید بررسی کنید آیا وارد if میشود یا خیر.
  • میتوانید if را بردارید یا اینکه alert(response) یا console.log(response) بگیرید و مقدار response را چک کنید.
  • وقتی از if خیالتان راحت شد که مشکلی ندارد، موضوع بعدی بررسی html است که چرا toggleClass انجام نمیشود. میتوانید inspect بگیرید و دقیقاً ببینید بعد از ajax آیا class active اضافه میشود یا خیر.
محسن موحد ۰۹ مرداد ۱۴۰۲، ۰۸:۰۷

ممنون از توضیحتون هم علت خطا رو‌متوجه شدم هم روش حل .و خطا رفع شد فقط یه موضوع اینکه فرمودید inspect بگیرم و ببینم Ajax آیا class active بر میگردونه چطوری این کار رو انجام بدم

امیر احمدی ۱۲ مرداد ۱۴۰۲، ۰۳:۲۵

وقتی inspect بگیرید و روی تگ مدنظر بروید اگر toggleClass بدرستی اجرا شود، کلاس active باید به قسمت کلاس‌های تگ اضافه شود و شما داخل inspect میبینید که یک کلاس اضافه شد.

بهترین پاسخ
محسن موحد ۱۲ مرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۵۲