چراوقتی روی کلید active ،کلیک میکنم وضعیت آن تغییر نمیکند و اگر بعد رفرمش کنم وضعیت تغییر کرده و نمایش میدهد
سلام امیر عزیز
کنسول مرورگر رو بررسی کنید ببینید چه خطایی میده.
ظاهرا در فایل هندلرتون اشتباهه و ۱ بر نمیگردد که تغییر کلاس انجام شه.
احمدرضا فاطمی کیا۰۷ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۰۵
امیر احمدی۰۷ مرداد ۱۴۰۲، ۱۲:۵۳
یک آلرت از ریسپانس بگیرید و کد ایجکس رو به شکل زیر تغییر بدید:چون طبق گفته هاتون عملیات آپدیت انجام میشه پس استرینگ بر میگرده و شما با int مقایسه کردید برابری رو.
if(response=='1')
....code
احمدرضا فاطمی کیا۰۷ مرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۴۹
تغییر دادم اما جواب نداد.البته دقیقا طبق آموزش پیش رفته بودم.و اینکه توی آموزش هم باint مقایسه شده و جواب گرفته شده.
امیر احمدی۰۸ مرداد ۱۴۰۲، ۰۷:۲۴
چون داخل کد if دارید باید بررسی کنید آیا وارد if میشود یا خیر.
میتوانید if را بردارید یا اینکه alert(response) یا console.log(response) بگیرید و مقدار response را چک کنید.
وقتی از if خیالتان راحت شد که مشکلی ندارد، موضوع بعدی بررسی html است که چرا toggleClass انجام نمیشود. میتوانید inspect بگیرید و دقیقاً ببینید بعد از ajax آیا class active اضافه میشود یا خیر.
محسن موحد۰۹ مرداد ۱۴۰۲، ۰۸:۰۷
ممنون از توضیحتون هم علت خطا رومتوجه شدم هم روش حل .و خطا رفع شد فقط یه موضوع اینکه فرمودید inspect بگیرم و ببینم Ajax آیا class active بر میگردونه چطوری این کار رو انجام بدم
امیر احمدی۱۲ مرداد ۱۴۰۲، ۰۳:۲۵
وقتی inspect بگیرید و روی تگ مدنظر بروید اگر toggleClass بدرستی اجرا شود، کلاس active باید به قسمت کلاسهای تگ اضافه شود و شما داخل inspect میبینید که یک کلاس اضافه شد.