💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در ۵ آذر ماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۴ محمد حیدری
درخواست تمرین و پروژه
جامعه گولنگ ایجاد شده در ۲۵ تیر ۱۴۰۲

سلام، یکی از دلایلی که من دوره گولنگ سون لرن رو انتخاب کردم آموزش مهارت محورش بود که در توضیحات دوره نوشته در طول دوره تمرین، آزمون و پروژه‌های متعددی برای دانشجویان دوره تعریف میشه. علاوه بر اون از برگزاری وبینار‌های متعدد و گروه تلگرامی برای شبکه سازی و ارتباط بیشتر دانشجویان دوره با هم صحبت شده. الان حدود دو ماه میشه که دوره رو خریدم و حدود پنجاه درصدش رو دیدم ولی علی رغم اینکه حدود یکماه پیش به من گفته شده بود که این موارد تا دو هفته دیگه و در آپدیت جدید سایت در دسترس خواهد بود، همچنان هیچ کدومش در دسترس دانشجویان قرار نگرفته. ممنون میشم که پیگیری کنید.

درود محمد عزیز وقت بخیر

به دلیل سنگین بودن و تغیرات زیاد آپدیت جدید آکادمی این انتقال مقداری زمان بر بوده و انشالله به زودی این تغیرات اعمال خواهد شد. و اما توی طول دوره استاد مطالبی رو به صورت تمرین به خود دانشجو‌ها میدن و شما بهتره تمرینات رو انجام بدید. همچنین اگر سوالات الگوریتمی لیت‌کد رو حل کنید عالی میشه. گروه تلگرامی هم هستش و میتونید همونجا درخواست وبینار بدین و با دوستانی ک توی گروه هستن ارتباط بگیرید.

موفق باشید ?✌️

Reza Mobaraki ۲۵ تیر ۱۴۰۲، ۰۹:۴۴

سلام محمد جان

وقتت بخیر

درست میفرمایید همونطور که خودتون در حوزه نرم افزار فعالیت میکنید توسعه یک سیستم آزمون محور کار ساده ای نیست و پیچیدگی‌های خاص خودش رو داره و بچه‌ها واقعا دارن کار رو انجام میدن تا در نهایت بتونیم یه سیستم آزمون محور عالی داشته باشیم

در خصوص داشتن وبینار پیگیری میکنم

البته این نکته رو دکر کنم در سیستم جدید بخش آزمون‌ها اضافه خواهد شد ولی سیستمی که به دانشجویان پروژه داده بشه تا انجام داده بشه احتمالا در استپ‌های بعدی قرار بگیره

موفق باشید

پوریا شفیعی ۲۵ تیر ۱۴۰۲، ۰۹:۴۵

سلام، ممنون از پیگیری و پشتیبانی سریعتون

تمرین هایی که استاد میگن رو انجام دادم اکثرا.

امکانش هست لینک گروه تلگرام دوره رو اینجا قرار بدید تا دانشجوها بتونن عضو بشن؟

محمد حیدری ۲۵ تیر ۱۴۰۲، ۰۹:۴۹

سلامت باشید

به پشتیبانی پیام بدید جوینتون کنند

پوریا شفیعی ۲۵ تیر ۱۴۰۲، ۱۰:۱۲