💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۲ Mehdi Soli
عدم نصب به اکستنشن‌ها در ترمینال VSCode و ارور read ECONNRESET
جامعه گولنگ ایجاد شده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۲

یک مورد که الان باهاش برخورد کردم، عدم نصب اکستنشن‌ها روی ترمینال با این فرم هست. به نظر میاد بابت داستان‌های فیلترینگ، این مشکل وجود داره. سعی کردم از این لینک استفاده کنم و مشکل رو حل کنم، ولی بازهم نشد. کلا در صورتی که کل سیستم از روی وی پی ان رد نشه، اکستنشن نمیشه نصب کرد روی vscode و از همه بدتر اینکه با دستور در خط فرمان هم، نتونستم این کار رو بکنم.

دیگه آخرین چیزی که به ذهنم رسید این بود که سیستم رو به صورت کامل از روی proxy رد کنم و اسم اکستنشن‌ها رو به صورت دستی توی بخش اکستنشن‌ها بزنم و دستی نصب شون کنم (اینم از آخر و عاقبت ما :)) )

فکر می‌کنم فیلم چون قبلا ضبط شده، این مشکل نبوده. بازم اگه راه حلی داره، ممنون میشم که شما هم راهنمایی کنید (البته برای نفرات بعدی، چون من دستی دارم نصب می‌کنم همه اکستنشن ها)

مرسی از لطف شما

درود وقت بخیر

پیشنهادم استفاده از شکن و warp cloudflare یا همون 1.1.1.1 هستش. روی یکسری ISP‌ها با این DNS ‌ها راحت نصب میشن .

موفق باشید ?

Reza Mobaraki ۳۱ فروردین ۱۴۰۲، ۰۷:۰۴

سلام مهدی جان

برای راحتی کار همچنین میتونید از Goland هم استفاده کنید

برای شروع کار فعلا به اکستنشن خاصی نیاز نداریم ولی بهر حال اگر اکستنشن خاصی نیاز داشتید و نتونستید به صورت مستقیم install کنید میتونید اون رو به صورت مجزا دانلود و سپس از منوی plugins اکستنشن مربوطه رو Instal From Disk کنید.(در صورتی که به راهنمایی بیشتری نیاز داشتید باز در خدمتتون خواهم بود)

در ادامه دوره به اکستنشنی برای Docker نیاز خواهیم داشت که در ادامه در جلسات مربوطه به شما گفته خواهد شد.

پوریا شفیعی ۳۱ فروردین ۱۴۰۲، ۰۷:۰۸