قراره بهتون تضمین موفقیت در برنامه‌نویسی و کلی آفر ویژه بدیم 😎 (برای شروع کلیک کن 👉)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ Golgoli
کار نکردن لایو سرور
جامعه Html & CSS ایجاد شده در ۲۵ تیر ۱۴۰۲

سلام صبح بخیر. من دارم با وی اس کد امروز کار میکنم یک مشکلی پیش آمد برام که دیروز و پریروز نبودش . من هیچ تغییری توی آدرس دهی عکس ندادم . امروز وی اس کدم را باز کردم کلیک رات کردم که با open with liveserver را بزنم تصویر نقشه را اصلا نمیاره بالا ولی خودم دستی با گوگل کروم باز میکنم نقشه را کامل میاره بالا.چی کار باید کنم ؟ این هم خواستم یک فیلم کوتا از اسکرین صفحه ام بگیرم ولی متاسفانه آپلود هیچ فایل را نمیزاه انجام بدم البته لازمه بگم اینترنت من الان نامحدود هست ولی تا میام یک عکس آپلود کنم لود نمیکنه یا اگر هم لود کنه سریع خودش برمیادره ازص .

سلام،

مشکل از آدرس دهی src تصویر است.

وقتی روی سرور localhost ران میکنید Root پروژه همین پوشه ای هست که index.html داخلش قرار داره.

بنابراین یا تصویرو بیارید کنار index.html بگذارید و آدرس دهی کنید یا پوشه ای بنام img بسازید و به این شکل میشه آدرس دهی:

src="img/Iran-map.png"
محسن موحد ۲۵ تیر ۱۴۰۲، ۰۸:۲۶

من فایل img را کپی کردم و گذاشتم توی فایل part05 مشکلم توی کروم حل شد . ولی به نظرم آدرس دهی من مشکل نداشت اصلا چون دقیقا عین استاد فایل‌ها را نام گذاری و پوشه بندی کرده بودم فکر کنم مشکل اصلی از خود لایو سرورم هستش چون توی گوگل کروم که کامل نشان میداد.

Golgoli ۲۵ تیر ۱۴۰۲، ۰۹:۳۵

خیر نظرتون درست نیست و کاملاً به آدرس دهی مربوط هست.

یکبار دیگر به ویدیو استاد دقت کنید، فولدر روت پروژه استاد و روت شما متفاوت است.

روت پروژه استاد، HTML-HTML5 است و وقتی لایوسرور باز میشه روی این فولدر باز میشه و به آدرس index توجه کنید:

127.0.0.1:5500/part5/index.html

در این صورت میتونید به این شکل آدرس بدید:

src="../img/pic.jpg"

ببینید داخل ویدیو فولدر img داخل روت پروژه قرار گرفته است. (این مهم است که در vscode کدام پوشه را open folder کرده باشید.)

بنابراین اگر به شکل ویدیو open folder کنید(یعنی HTML-HTML5)، شکل اول درست خواهد بود. (این مهم است که root پروژه کجا باشد.)

بهترین پاسخ
محسن موحد ۲۵ تیر ۱۴۰۲، ۱۱:۴۰