قراره بهتون تضمین موفقیت در برنامه‌نویسی و کلی آفر ویژه بدیم 😎 (برای شروع کلیک کن 👉)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ Golgoli
Liver Server
جامعه Html & CSS ایجاد شده در ۲۵ تیر ۱۴۰۲

سلام وقت بخیر . من نرم افزراهای کروم و گوگل کروم را در کامپیوترم نصب دارم منتها در تنظیمات وی اس کد نمیتوانم live server را روی گوگل کروم تنظیم کنم چون آنجا ندارم باید چی کار کنم ؟ وقتی که میایم قسمت Settings :Custom Browser البته من میخواهم عکس بفرستم تا دقیق مشخص بشه ولی از صبح چندبار میخوام یک عکس 165 کیلوبایتی را اپلود کنم نمیزاره . اگر سوالم واضح بود لطفا کمکم کنید .ممنونم.

سلام،

متوجه "چون آنجا ندارم" نمیشم.

شما بعد اینکه live server رو روی vscode نصب کردید، باید پروژتون رو بصورت open folder باز کنید و بعد صفحه ای رو باز کنید و سپس Go Live

محسن موحد ۲۵ تیر ۱۴۰۲، ۰۸:۱۷

ببینید وقتی توی قسمت settings نرم افزار vscode وارد میشین بعد کادر بالا سرچ کنید live server یک قسمتی میاره که نوشته

Live server>settings :custom Browser یک منوی کشویی داره که چند گزینه مختلف داره Chrome , Firefox و اینا برای من گزینه Google Chrome نداشت میخواستم بدونم میتونم اضافه کنم ؟ خواستم از صبح عکس بفرستم اما متاسفانه اصلا نتونستم آپلود کنم یک عکس کم حجم را حالا نمیدونم اینترنت من ضعیف بود یا سایت قبول نمیکردش .حتی با گوشی اینترنت خواهرم هم امتحان کردم خطا داد که نمیتونم عکس را بفرستم.

Golgoli ۲۵ تیر ۱۴۰۲، ۱۳:۵۴

میتونید این فیلد رو به settings.json اضافه کنید:

"liveServer.settings.CustomBrowser": "chrome"

LiveServer بصورت پیش فرض روی مرورگری که روی سیستم عامل default ست کردید بالا میاد.

در مورد آپلود عکس اگر روی پیوست کلیک میکنید، در پیوست باید فایل با پسوند zip آپلود کنید. اما اگر روی آیکون تصویر بزنید میتونید عکس آپلود کنید.

محسن موحد ۲۶ تیر ۱۴۰۲، ۲۲:۳۲