🚀 تخفیف ۳۵٪ + ۳.۵ میلیون هدیه! برنامه‌نویسی رو الان شروع کن - فقط امروز!
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۹ امیر احمدی
کلید , ثبت اجرا نمیشه و چیزی بر نمیگردونه
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۲۳ تیر ۱۴۰۲

سلام

قبل از هر کلیدی خطای favicon.icon میده

بعدش که فرم رو‌باز میکنم بعد کلید ثبت که میزنم خطای addlocation .php میده وقتی مسیر base_url رو به آدرس جدید تغییر میدم خطا نمیده ولی هیچ عکس العملی نشون ‌نمیده

1c83-Screenshot (35).png7136-Screenshot (34).png99cc-Screenshot (33).png54d0-Screenshot (31).png10e6-Screenshot (37).png

ضمنا این خطا در هر صورت میمونه و رفع نمیشه

77ef-Screenshot (38).png

امیر احمدی ۲۳ تیر ۱۴۰۲، ۱۷:۱۹

سلام امیر عزیز

تصویر خطای مربوطه رو بعد زدن دکمه ثبت قرار بده.

خب وقتی چیزی نشون نمیده یعنی در فایل addlocation مشکل هست و درخواست درست ارسال شده.

برای favicon.ico هم میتونی یک تصویر با نام favicon.ico قرار بدی تا درست بشه.

احمدرضا فاطمی کیا ۲۳ تیر ۱۴۰۲، ۱۷:۲۳

سلام،

خطای favicon مربوط به خود مرورگر کروم هست، همونطورکه احمدرضا هم گفت، اگر آیکونی بگذارید در سند html خطا برطرف میشه.

در مورد خطای ajax، اگر status رو ببینید خطای CORS دریافت کردید.

علت خطای CORS این هست که origin (مبدا درخواست) و host(مقصد) برابر نباشند. در این مقایسه سه جزء scheme://domain:port هر کدام ازینها تفاوت کند، خطای CORS اتفاق می‌افتد. شما درحال حاضر http://localhost:3000 بعنوان origin استفاده میکنید در صورتی که احتمالا درخواست رو دارید به http://localhost:80 یا یک دامین دیگری که در vhosts ست کردید میفرستید(host متفاوت). پس یا باید دامین را در کد jquery اصلاح کنید یا باید در سمت سرور هدرهای Access-Control-Allow-Origin رو ست کنید.

محسن موحد ۲۳ تیر ۱۴۰۲، ۱۸:۰۰

کجا باید این عکس رو‌قرار بدم‌.ضمنا هیچ خطایی نمیده بعد از ثبت

2c7e-Screenshot (39).png

امیر احمدی ۲۳ تیر ۱۴۰۲، ۱۸:۰۹

اگر منظورتون از عکس، favicon هست، داخل تگ head و با استفاده از تگ link. (لینک)

اگر چیزی ثبت نمیشود، سمت php متغیر‌ها و همچنین اگر از try/catch استفاده میکنید خروجی echo کنید و در سمت jquery خروجی response رو با alert یا console.log نمایش بدید تا با این کار پروژه تون رو دیباگ کنید و متوجه ایراد بشید.

محسن موحد ۲۳ تیر ۱۴۰۲، ۱۸:۲۳

Consoles.log گذاشتم‌اما چیزی نمایش نداد.ممنون میشم واضحتر بفرمایید چطور ایراد یابی کنم

امیر احمدی ۲۴ تیر ۱۴۰۲، ۱۷:۳۳

سورس پروژتون رو قرار بدید تا فیکسش کنم.

محسن موحد ۲۴ تیر ۱۴۰۲، ۲۲:۵۸

مشکل رو‌ chat gpt حل کردم‌اما ایراد یابیشو یاد نگرفتم.برای همین گفتم که لطفا بگید قدم‌به قدم‌چطور ایراد یابی میشه تا خودم‌هم‌بتونم‌این کارو‌انجام‌بدم.

امیر احمدی ۲۵ تیر ۱۴۰۲، ۰۹:۴۱

بصورت کلی دیباگ یعنی trace خط به خط کد، حالا در مثال‌های ajax هم میتونیم اسکریپتو بصورت جدا ابتدا اجرا کنیم یعنی هم داخل مرورگر هم بصورت کامندلاین میتونیم همون صفحه ajax.php رو تفسیر کنیم تا خطاها مشخص شود یا اینکه خروجی مد نظرو با print_r یا echo چاپ کنیم به سمت کلاینت و همچنین try/catch هم اگر خطایی چاپ شود مشخص میشود. این صورت کلی ماجراست منتها کد به کد متفاوت است و این‌ها رو در پروژه‌ها باید دستتون تا الان اومده باشه.

تفاوتی نمیکنه صفحه ajax باشه یا معمولی، مانند یک صفحه مغمولی همونطور که در ابتدا گفتم میتونید debug کنید.

بهترین پاسخ
محسن موحد ۲۶ تیر ۱۴۰۲، ۰۲:۰۱