قراره بهتون تضمین موفقیت در برنامه‌نویسی و کلی آفر ویژه بدیم 😎 (برای شروع کلیک کن 👉)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۱ محمد امینی ثابت
آینده بعد از این دوره
جامعه Html & CSS ایجاد شده در ۱۹ تیر ۱۴۰۲

با سلام و وقت بخیر

بنده وقتی که این دوره را خریدم فکر نمیکردم جاوا اسکریپت اهمیتی داشته باشه ولی بعد از خرید که از چند نفر هم پرسیدم که میتونم بدون اینکه جاوااسکریپت رو بلد باشم پروژه بگیرم و اکثرا گفتن نه الان گفتم از شما هم بپرسم که من بعد از پایان این دوره میتوانم پروژه کامل فرانت اند یک سایت را بزنم یا نه ؟

با تشکر

سلام،

ببینید این پکیج مقدمه ایست برای ورود به جاوااسکریپت.

میتونم اینطور براتون تصویر کنم که با گذروندن این دوره 60 درصد مسیر را رفته اید و پروژه‌های مختلفی میتونید بنویسید، هر قالبی رو میتونید بنویسید و در این دوره جی کوئری رو یاد میگیرید که کتابخونه جاوااسکریپتی است منتها یک سری پروژه‌ها و شرکت‌ها بسمت دیگر کتابخانه‌ها و فریمورک‌های جاوااسکریپتی رفتن مثلا ری اکت یا ویو جی اس یا انگولار که برای یادگیری انها و تکمیل راه نیاز به یادگیری جاوااسکریپت هم خواهید داشت و همچنین در نهایت تایپ اسکریپت.

بنابراین برای اینکه یک فرانت اند کار کامل شوید مسیرتان به این شکل خواهد بود:

وب دیزاین - جاوااسکریپت خالص - ری اکت - (تایپ اسکریپت)

آیا وب دیزاین رو نبینید و مستقیم سمت جاوااسکریپت برید میتونید پروژه فرانت اند کامل بنویسید؟ خیر، چون پروژه‌ها نیاز به مهارت html, css دارند و پیشنیاز جاوااسکریپت و کار با dom element‌ها همین html, css خواهد بود.

بهترین پاسخ
محسن موحد ۱۹ تیر ۱۴۰۲، ۱۶:۰۰