من کلاینت را روی سیستمم نصب کردم و اکانت هم ساختم روی github روی سرور چی باید نصب کنم سرور من centos هست به صورت vm و اینکه در حال حاضر از کدوم استفاده میشه github یا gitlab و شرکتها از کدوم استفاده میکنند؟
سلام،
گیت رو روی سرور نصب کنید تا بتوتید لز روی گیتهاب به سورس و تغییرات پروژه دسترسی بگیرید.
محسن موحد۱۲ تیر ۱۴۰۲، ۱۷:۱۹
یعنی نیازی به نصب روی سیستم خودم ندارم و فقط باید روی سرور نصب بشه ؟
مهران۱۳ تیر ۱۴۰۲، ۰۷:۳۳
چون روی سیستم خودتون کدنویسی و مراحل develop انجام میشود، روی سیستم شما و در صورت مشارکت در سیستم کسانی که روی این پروژه کار میکنند هم باید نصب شود. مراحل توسعه به این شکل است که نفرات تیم روی سیستم کدنویسی میکنند و کدهای جدیدی که مینویسند رو روی گیتهاب میفرستند و تغییرات جدیدی اگر روی گیتهاب رخ داده باشد رو دریافت میکنند و از طرف دیگر سرور هم نسخه product رو از روی گیتهاب pull میکند.
محسن موحد۱۳ تیر ۱۴۰۲، ۰۷:۴۱
من تا الان به صورت مستقیم به سرور ssh میزدم و با vscode ادیت میکردم یعنی باید xamp را نصب کنم حتما. نمیشه روی همون سرور git را نصب کرد و commit و push و pull را روی سرور انجام داد ؟؟ راه درست و استاندارد برای git چیه اگر بخوایم از روی سیستم کار کنیم ؟
مهران۱۳ تیر ۱۴۰۲، ۱۱:۴۲
سلام مهران جان، روند استاندارد استفاده از git معمولا به این شکل هست که روی سیستم خودتون اون رو نصب میکنین و موارد لازم رو commit میکنید و بعد push میکنید روی مخزنهای گیت، که بهتون پیشنهاد میکنم علاوه بر سرور خودتون روی گیت هاب یا گیت لب هم اکانت داشته باشید و سورستون روی اونها هم پوش کنید که اگه یه وقت مشکلی برای سرور خودتون پیش اومد، سورستون از بین نره.
موفق باشید.
صادق برزگر۱۳ تیر ۱۴۰۲، ۱۲:۵۲
ممنونم متوجه شدم. بهترین روش یا برنامه local برای develop چیه میخوام بدونم حرفه ایها از چی استفاده میکنن روی ویندوز منظورم اینه که باید از باندل استفاده بشه یا میشه php و db و غیره را به صورت تکی روی ویندوز نصب کرد ؟
مهران۱۳ تیر ۱۴۰۲، ۱۳:۲۰
روشهای مختلفی هست، میتونین از برنامههای که اینکار رو براتون انجام میدن استفاده کنین مثل Xampp یا Laragon، یا اینکه از Docker استفاده کنین و از طریق WSL در ویندوز روی پروژه هاتون کار کنین.