روزتون بخیر استاد در دقیقه ی 13:09 دقیقه درباره ی موضوعی صحبت میکنند که من متوجه نشدم
سلام،
استاد توضیح میدن که چطور بازدید سایتتون رو ببرید بالا و ترافیک رو انتقال بدید روی سایتتون.
بجای اینکه ویدیو رو مستقیم روی سایت آپلود کنید، از سایتی مثل آپارات استفاده کنید که تعداد کاربران زیادی دارند و لینک ویدیوتون از آپارات رو روی سایت انتقال بدید تا از طریق سایتی مثل آپارات یا یوتیوب ترافیک رو منتقل کنیم به سایتمون تا رتبه سایتمون بره بالا.
از سئو نام برده شده، سئو یعنی search engine optimization مجموعه کارهایی که باید انجام بدیم تا رتبه ی بالایی در جستجوی گوگل بگیریم. برای رتبههای بالا مثل رتبه یک و دو گوگل رقابت بسیار زیادی است و متخصصین سئو هزینههای بالایی دریافت میکنند تا روی کلمات کلیدی کارکنند و یک سایت رو در رتبههای صفحه ی اول گوگل بیارن. بعنوان برنامه نویس فرانت اند خوبه که در مورد سئو اطلاعاتی کسب کنید. البته مواردی که در کدنویسی html نیاز هست بدونید گفته خواهد شد. برای مثال semantic tagها برای سئو مفید خواهند بود و ...
در مورد سئو اگر اطلاعاتی ندارید تحقیق کنید. یادگیری سئو هم یک تخصص جذابی بشمار میآید.
محسن موحد۱۱ تیر ۱۴۰۲، ۱۳:۳۱
انتقال دادن ترافیک روی سایت باعث کندی سایت مون نمیشه؟ و اینطور که من متوجه شدم برای بالا بردن بازدید از سایت مون باید یه کانال توی اپارات یا یوتیوپ بزنیم و بعد ویدیو رو درون کانال بزاریم و لینک اون ویدیو رو درون وب سایت مون قرار بدیم درسته؟
Sheyda۱۵ تیر ۱۴۰۲، ۰۷:۵۴
طبیعی است که باید براساس ترافیک سایتتون کانفیگ سرور و هاست رو ارتقا دهید تا سایت با کندی مواجه نشود. چون افزایش بازدید از سایت جزو اولویتهای هر بیزینسی خواهد بود. مورد دومی که گفتید هم درست است.