قراره بهتون تضمین موفقیت در برنامه‌نویسی و کلی آفر ویژه بدیم 😎 (برای شروع کلیک کن 👉)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۱ علی نبی زاده
معرفی شدن به شرکت برای استخدام
جامعه Html & CSS ایجاد شده در ۰۳ تیر ۱۴۰۲

سلام خسته نباشید . ببخشید یه سوال داشتم اونم اینکه بعد از اینکه من این دوره را تمام کردم و مسلط شدم باید در سایت‌های شغل یابی بگردم دنبال کار یا اینکه شما اگر با گرفتن آزمون متوجه این امر شدید که مهارت من در این قضیه اثبات شده است ، شما من را معرفی به بازار کار میکنید ؟؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید . چون من سایت‌های کاریابی رو دیدم و اکثرا افرادی با تسلط بر بالای 7 الی 8 مهارت میخواستن یا اینکه خیلی معیار‌های سختی رو قرار دادن برای استخدام . خیلی انگیزم رو از دست دادم خواهش میکنم اگه امکانش هست کمک کنید چون من استعداد و یادگیری مباحث it را خیلی خوب دارم ... و با سرعت زیادی هم خدا رو شکر میتوانم یاد بگیرم ... راهکار جلوی پام بگذارید که چجوری میتونم از این راه به خوبی کسب درآمد کنم ؟؟؟!!

سلام،

آزمون‌های ارزیابی قرار براین هست که در پلتفرم جدید اضافه شود منتها ددلاین تقریبی پاییز به بعد خواهد بود.

roadmap فرانت اند در مشخص هست و مدت زمانی تقریبا یکساله رو برای این یادگیری باید کنار بگذارید تا تخصصتان را کامل کنید.

منتها شما بعد از دوره وب دیزاین هم میتوانید برای کارآموزی اقدام کنید و در کنار کسب تجربه مابقی مهارتتان را تکمیل کنید یا پروژه هایی براساس همین دوره وب دیزاین بنویسید، قالب هایی برای سایت‌های مارکت پلیس داخلی و خارجی و حتی قالب هایی چون وردپرس (قسمت قبل از سوار شدن قالب روی سیستم)...

در لیندکدین فعالیت کنید و ارتباطات خودتون رو گسترش بدید.

اگر در زمینه آموزش هم علاقه دارید میتونید ورود کنید تا یاد داشته هایتان را تقویت کنید، سایت‌های مختلفی هستند که میتوانید برایشان محتوای ویدیویی یا مقاله تولید کنید و کسب درامد کنید.

ادامه مسیر یادگیری شما بعد از وب دیزاین:

جاوااسکریپت خالص + یک کتابخانه/فریمورک جاوااسکریپتی (مثل ری اکت) + تایپ اسکریپت مسیر ادامه یادگیری شما خواهد بود.

بهترین پاسخ
محسن موحد ۰۴ تیر ۱۴۰۲، ۱۶:۵۰