🚀 تخفیف ۳۵٪ + ۳.۵ میلیون هدیه! برنامه‌نویسی رو الان شروع کن - فقط امروز!
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ مهران
سوال در مورد گیت
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۰۱ تیر ۱۴۰۲

سلام من روی لینوکس ماریا دیبی و اپاچی و php را نصب کردم و از طریق vscode با افزونه ssh دارم وصل می‌شم به آن سرور لینوکس و تو اون شاخه www فایل‌های php رو میزارم تا اجرا بشن.سوالم این است که اگر بخواهم از گیت استفاده کنم باید گیت را روی vs کد نصب کنم و بعد وصل شم به سرور لینوکس یا باید کیت را روی سرور لینوکس نصب کنم. این را میخواستم سوال کنم که به چه صورت است و وقتی که من ۱ فایل روی کیت قرار میدهم به چه صورت باید اون فایل روی سرور لینوکس من قرار بگیرد? و مورد بعدی اینکه ایا اینکه من با vscode به سرور لینوکس وصل میشم و فایلها را به صورت مستقیم ادیت میکنم کاره درستیه اگر نه راه استاندارد چیه؟

سلام مهران عزیز

گیت رو باید در سیستم خودتون و سرور نصب داشته باشید و از سیستم خودتون روی گیت پوش کنید و از سرور هم پروژه رو کلون کنید.

راه استاندارد این هست که پروژه رو ابتدا در لوکال پیاده و بعد به سرور انتقال بدید.

احمدرضا فاطمی کیا ۰۲ تیر ۱۴۰۲، ۱۱:۳۲

یعنی کاری که من الان دارم انجام میدم درست نیست که با افزونه ssh که روی vscode هستش به سرور وصل شدم و فایلها را مستقیم روی vscode باز میکنم و ادیت میکنم. سوال دوم اینکه اگر بخوام پروژه که در حال حاضر زیر بار هستش را توسعه بدم راهی که افراد حرفه ای انجام میدن گیت هست ؟

مهران ۰۲ تیر ۱۴۰۲، ۱۱:۴۱

برای پروژه‌های کوچیک مشکلی نیست ولی حتما از گیت استفاده کنید تا در صورت بروز مشکل بتونید اون رو هندل کنید.

بله گیت هست،

در پروژه‌های بزرگتر هر فرد بخش مورد نظر رو در یک برنچ تکمیل و سپس با پروژه مرج میشه.

بهترین پاسخ
احمدرضا فاطمی کیا ۰۲ تیر ۱۴۰۲، ۱۲:۲۲