چطور یک input از نوع submit میتونه value داشته باشه ؟
سلام
به شکل زیر:
<inputtype="submit" value="myVal" >
احمدرضا فاطمی کیا۱۴ خرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۳۹
خیلی ممنون فقط یک سوال دیگه داشتم ، من html css رو اوکی هستم ولی جاوااسکریپت رو نه و سوالم این بود برای یادگیری php باید جاوااسکریپت رو یاد بگیرم قبلش یا فرقی نداره؟ و سوال دومم این که آیا php یک کتابخونه از جاوااسکریپت هستش؟
رامهر۱۷ خرداد ۱۴۰۲، ۱۲:۲۱
پیشنهاد میشه جاوا اسکریپت رو هم تا حد کمی بلد باشید تا در پیاده سازی حرفه ایتر و پویاتر برخی موارد راحتتر باشید.
خیر،هر کدام زبان برنامه نویسی جداگانه ای هستن.
احمدرضا فاطمی کیا۱۷ خرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۱۹
ممنون فقط در مورد سوال تاپیک این که کدی که ارسال کردم در خط 6 ، and دومی به چه معناست من متوجه نشدم
در واقع چطور یک اینپوت سابمیت تشخیص میده که فایلی آپلود شده ؟
رامهر۱۷ خرداد ۱۴۰۲، ۱۷:۰۴
و اینکه چطور آرایه سوپر گلوبال _POST ، هم آیدی اینپوت و هم name اینپوت رو میتونه کلید در نظر بگیره ؟
یعنی اگر اینپوتی هم name داشته باشه هم id ، آرایه سوپر گلوبال _POST کدومشون رو به عنوان کلید در نظر میگیره؟
رامهر۱۷ خرداد ۱۴۰۲، ۱۷:۰۷
سلام،
در مورد لاین 6 چیزی که از uploadBtn چک شده مقدار value دکمه هست و فقط این مورد چک شده که آیا از سمت فرم چیزی ارسال شده یا خیر(در اینجا دکمه سابمیت شده یا نه)، بنابراین ربطی به چک کردن آپلود فایل نداره. برای بررسی آپلود فایل باید از $_FILES استفاده کنید. (نمونه کد آپلود)
در مورد سؤال آخر، کلید آرایه $_POST اتریبیوت name هست و به مقدار آیدی ارتباطی نداره و تفاوتی نمیکنه مقدار آیدی وجود داشته باشه یا نه.