قراره بهتون تضمین موفقیت در برنامه‌نویسی و کلی آفر ویژه بدیم 😎 (برای شروع کلیک کن 👉)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ Golgoli
Prettier_Code Formatter
جامعه Html & CSS ایجاد شده در ۱۳ خرداد ۱۴۰۲

سلام وقت بخیر. من این اکستنشن را نصب کردم .همانند استاد در قسمت Editor : Default Formatter رفتم مقدار را روی Prettier -Code formatter قرار دادم. اولش کار میکند دکمه‌های Alt+Shift + F را میگرفتم سریع کار میکرد ولی بعدش نمیدونم چرا اصلا دیگه کار نکرد.

همان طور که توی فیلم مشخصه تنظیمات را دقیقا مطابق حرف استاد پیش بردم ولی اصلا این دکمه‌ها کار نمی‌کنند. باید چه تنظیمات دیگه ای را درست کنم که از این حالتش خارج بشود ؟ تو استک اور فلو هم یک دو مورد راهنمایی دیدم ولی من تمام تنظیمات را درست کرده بودم نمیدونم چرا این شکلی شدش ؟ ممنونم از راهنمایی تان .

سلام،

یکبار مجددا روی صفحه کد راست کلیک کنید و format document with رو بزنید و روی prettier بزنید سپس ctrl + alt + L

محسن موحد ۱۵ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۵۹

ببخشید من این کار را انجام دادم منتها اتفاق خاصی نیافتاد اینجا میگه فقط میتونم تصویر ارسال کنم وقتی روی format document with, زدم بالای ص pretiier ... را آورد که روی آن کلیک کردم چیزی نیاورد و بعدش سه تا دکمه را زدم فقط زیر تمام منوهای بالای vscode خط کشید همین و درست نشد .1a3c-After right click.png

Golgoli ۱۶ خرداد ۱۴۰۲، ۰۷:۲۹

قسمت پایین سمت راست ادیتور میبینید prettier آیکونش disable شده،

فایل settings.json رو باز کنید داخلش تنظیماتی رو قرار دادید این خط رو حذف کنید تا درست بشه:

"prettier.requireConfig": true

با این خطی که شما در تنظیمات فعالش کردید، دنبال فایل کانفیگ میگرده که وجود نداره.

محسن موحد ۱۶ خرداد ۱۴۰۲، ۰۹:۲۶