۱ Hossein S
در مورد آموزش وکسب مهارت
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۱۰ خرداد ۱۴۰۲

سلام خدمت منتور عزیز من ی سوال داشتم ما الان داریم ی سری اموزش میبینیم که استاد اوند عزیز زحمت میکشن میگن و ما کپی میکنیم میرم جلو .حالا اگه بخوای خودم کدبزنم گیج میشم میخواست راهنمای بکنید که مهارت برنامه نویسی رو چجوری کسب کنم تقویتش کنم یا نحوه تمرین برنامه نویسی رویادبگیرم متال یجای توی اموزش استاد گفت که از تابع

in_array($params['verified'],['0','1']

استفاده میکنیم برای فلان کار اگه بخوام این توابع رو یاد بگیرم که چیکارمیکنن تابجا وبه موقع ازشون استفاده کنم یا فلان تابع هستش که اینکاروانجام میده

سلام حسین عزیز

شما باید مهارت حل مسأله رو افزایش بدید تا بتونید در شرایط مختلف بهترین و بهینه‌ترین راه‌ها رو پیاده سازی کنید که این امر با تمرین زیاد و تعریف و پیاده سازی پروژه‌های مختلف محقق میشه.

شما باید برای خودتون پروژه تعریف و تا حدی که آموزش دیدید اون رو پیاده کنید.

الان شما اواخر برنامه نویسی رویه ای هستید و بیس php رو باید بلد باشید.

بنابراین باید پروژه هایی در حد متوسط و آسان رو بتونید پیاده کنید و در حین پیاده سازی این پروژه‌ها شما به چالش هایی میخورید که با جست و جو برای راه حل و پیدا کردن راه حل موارد جدید رو یاد میگیرید و به مرور متوجه میشید که در مواجهه با هر مشکل چطور باید عمل کنید و چه توابعی رو استفاده کنید.

برای پیاده سازی پروژه هم بطور کامل قبلش فکر کنید که در حین پیاده سازی دچار مشکل نشید.

پروژه رو روی کاغذ یا با استفاده از برنامه‌های طراحی بیارید.بعد هم دیتابیس رو تعریف و ایجاد کنید.

اگر هم ایده ای ندارید از سایت هایی که قالب‌های html میفروشن میتونید خریداری کنید و طبق اون پروژتون رو جلو ببرید یا پروژه‌های مینیمال و ساده پیاده کنید مثلا سیستم نوبت دهی آنلاین و...

بهترین پاسخ
احمدرضا فاطمی کیا ۱۰ خرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۲۰