قراره بهتون تضمین موفقیت در برنامه‌نویسی و کلی آفر ویژه بدیم 😎 (برای شروع کلیک کن 👉)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۲ علی نبی زاده
ورود به بازار کار
جامعه Html & CSS ایجاد شده در ۰۵ خرداد ۱۴۰۲

سلام وقت شما بخیر . ببخشید یه سوال داشتم . من اگه کل دوره را به اتمام برسانم و در آزمون جامع نمره خوبی بگیرم و به طراحی وب تسلط پیدا کنم . شما میتوانید من را به یک شرکت معرفی کنید ؟؟

مثلا یه شرکتی در شهر مشهد ؟ چون دلم میخواد در شهر مشهد شروع به کار کنم ...

سلام،

شرایط هفت آزمون ارزیابی سون لرن بعد از رونمایی پلتفمر جدید اعلام خواهد شد و یکی از مسائل معرفی دانشجویان برتر خواهد بود.

منتها مسئله ای که هست اینه که شما اگر دوره را خوب یاد بگیرید قطعا برای شما مخصوصا در شهر مشهد کار بسیار خواهد بود.

از همین الان هم یتونید آگهی‌های استخدامی در سایت هایی مثل جابینجا، جاب ویژن، ... زیر نظر داشته باشید.

در سایتی مثل لینکدین هم عضو شوید.

میتونید بعد از مدتی که دوره را در حد خوبی یاد گرفتید بصورت کاراموز وارد شرکتی شوید تا تجربه کسب کنید. همین نقطه ی شروع خوبی برایتان خواهد بود تا نتورکی برقرار کنید و خودتون رو به شرکت‌های دیگر معرفی کنید.

این مورد رو هم اضافه کنم مسیر فرانت اند، جاواسکریپت خالص و ری اکت(یا vuejs) و تایپ اسکریپت اضافه خواهد شد و این موارد رو هم برای بازار کار ان شالله باید یاد بگیرید.

بهترین پاسخ
محسن موحد ۰۵ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۵۱

خب خداروشکر . چقدرهم خوب انشاءالله که بتونم پیشرفت خوبی در این مسیر داشته باشم به لطف شما اساتید گرامی ... پس فرمودید که جاوا اسکریپت هم باید اضافه کنم به تخصصم ؟؟ php نیاز نیست یاد بگیرم ؟؟ چون حس میکنم زیاد نتونم چند دوره را با هم یاد بگیرم و فقط در حد یک متخصص فرانت اند مرا بس است ... html و css و javascript پس همینا کفایت میکنه نه ؟؟

علی نبی زاده ۰۵ خرداد ۱۴۰۲، ۲۱:۳۶