۵ احسان پژمان
رفتن به فولدر all بعد حذف یک تسک از فولدرها
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲

با سلام

زمانیکه ما یک تسک رو از داخل یک فولدر حذف میکنیم مثلا تسک فولدر با ایدی 10 رو که حذف میکنم بعد دوباره میره به قسمتی که همه ای تسک‌ها نمایش داده میشن یعنی همون All و من هرکاری کردم راه حلی برای اینکار پیدا نکردم بنابراین اگر بخوام بعد حذف یک تسک از یک فولدر باز هم داخل همون فولدر بمونه کاربر چه راهکاری وجود داره ؟

سلام احسان عزیز

میتونید response سرور رو بصورت جیسون برگردونید و دو مورد رو با استفاده از json_encode برگردونید:

۱.وضعیت ایجاد

۲.آیدی فولدر

مثلا به شکل زیر

{"msg" : "success","folder_id" : 5
}

بعد هم در کد js به شکل زیر عمل کنید:

const obj=JSON.parse(response);

و از location.href استفاده کنید.

window.location.href = window.location.pathname+"?folder_id="+obj.folder_id;
احمدرضا فاطمی کیا ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۱۵

با سلام جناب استاد ممنون از راهنمایی شما

اما استاد من جاوااسکریپت بلد نیستم و این مدل هندل برام سخته آیا راه حلی با پی اچ پی نداره که بگید و بتونم هندل کنم ؟

احسان پژمان ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۰۴:۰۲

به این شکل هم میتونید هندلش کنید:

این کد رو جایگزین کنید

06bc-Screenshot_۲۰۲۳-۰۵-۱۸-۱۱-۲۸-۴۶-۱۶۰_com.android.chrome-edit.jpg

احمدرضا فاطمی کیا ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۰۷:۵۹

سلام استاد ما برای حذف تابع لوکیشن ریلود نداریم که بخوایم اینو جایگزینش کنیم الان اینو کجا باید جایگزین کنم؟

فرض کنید من با کلیک روی لینک فولدر میرم به یه صفحه ای دیگه مثلا آدرس X و حالا توی این ادرس من ایدی فولدر رو دارم و در این صفحه تمامی تسک‌های این فولدر نمایش داده میشه و الان من زمانی که یکی رو حذف میکنم باز هم لازم دارم که در همون حالت یعنی صفحه ای تسک‌های فولدر با آیدی 1 بمونم و نروم به نمایش همه ای تسک‌ها و در این قسمت جاوا اسکریپت دخالتی نداره که من بخوام از توابع اون استفاده کنم وبلد هم نیستم با پی اچ پی چه سلوشنی وجود داره

احسان پژمان ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۰:۳۲

احسان عزیز

شما باید با این مفاهیم جاوا اسکریپت آشنا باشید تا بتونید در این شرایط بهینه‌ترین روش رو استفاده کنید.

راه حل با php رو میتونید اینطوری جلو ببرید.

در تگ html ای که دکمه لینک حذف هست فولدر آیدی فعلی کاربر رو هم پاس بدید و در شرط حذفتون بعد از حذف موفق یک header برای ریدایرکت به فولدر مربوطه بزنید:16bd-Screenshot_۲۰۲۳-۰۵-۱۸-۱۵-۵۲-۳۴-۷۰۷_com.android.chrome-edit.jpg

بهترین پاسخ
احمدرضا فاطمی کیا ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۲:۲۳