۲ دانشجوی سون‌لرن
خرید دوره جهت ادامه راه
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۲

با سلام و درود

از اینکه این سوال رو در این قسمت میپرسم معذرت خواهی میکنم ولی 2 روزه مرتبا با شماره داخلی تماس میگیرم و اپراتور انگلیسی زبان روی خط میاد و ابراز تاسف میکنه که تماس فعلا برقرار نمیشه ، برای واتساپ پشتیبان هم پیغام فرستادم ولی پاسخی دریافت نشد !

بهرحال بخاطر محدود بودن تایم تخفیف مجبور شدیم اینجا بپرسیم .

من 2 بار ویدئو آقای آوند رو دیدم و سوالات زیر برام ایجاد شد .

• در 7 لرن جدید ، برای مثال (متخصص لاراول) کلا از اول ضبط میشه ؟ ( اگر بله ! ، آیا ما همچنان به این دوره دسترسی داریم ؟ اگر قیمت دوره جدید بالاتر بود باید اضافه پرداختی داشته باشیم ؟ )
  • در آپدیت جدید باز هم پرداخت اقساطی دارید ؟ و مدرک هم ارائه میدید ؟
  • در انتخاب قدم بعدیم واقعا سردرگم هستم و نمیدونم لاراول ادامه بدم یا وردپرس ؟ ( تسک‌های تدریس 7 لرن بشدت کاربردیه )
  • اول فریلنسر بشم بعد ، استخدام ؟ یا بالعکس ؟ ( شخصا عاشق فریلنسری هستم ولی عشق بدون درآمد بی ارزشه ! )
  • بطور کلی در ایران و خارج ، شخصی که در وردپرس با ابزارهای سئو ماهر باشه ؟ یـــا ، لاراول با داکر ، کوبرنتیز و... ؟ شانس استخدامی و دریافت پروژه بیشتری داره ؟

بـــا سپــــاس

سلام مراد عزیز

• بله برنامه هایی برای آپدیت دوره و بازتولید وجود دارد؛اما شما با همین دوره فعلی مهارت مورد نیاز در فریمورک لاراول رو کسب میکنید چون هسته تغییر زیادی نکرده و آپدیت‌ها صرفا شامل موارد جزئی ای هستند.
  • بله فروش اقساطی هست و مدرک هم بعد از طی آزمون‌ها و راستی آزمایی‌ها ارائه میشود.
  • این مورد به اهداف شما بستگی داره که به سمت لاراول برید یا وردپرس؛اما اگر دنبال برنامه نویسی و افزایش مهارت هستید لاراول رو پیشنهاد میکنم.
  • ابتدا باید پروژه هایی انجام بدید و رزومه برای خودتون ایجاد کنید و بعد به دنبال استخدام باشید؛فقط به فکر ارتقای مهارت باشید.
  • این موارد جزو مزایا حساب میشن و طبیعا تاثیر داره اما مهارت اصلی روی موضوع مربوطه باید باشه چون برای هر کدوم از سایر مهارت‌ها هم متخصص وجود داره و از شما به اندازه اداره کارهای خودتون بیشتر انتظار ندارند؛مثلا کار با لینوکس خیلی میتونه به درد برنامه نویس‌های زبان‌های سمت سرور بخوره و طبیعا آشنایی باهاش لازمه تا حدودی.
بهترین پاسخ
احمدرضا فاطمی کیا ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۰۸

بسیار عالی

با تشکر فراوان

مراد فقیهی ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۰۰