قراره بهتون تضمین موفقیت در برنامه‌نویسی و کلی آفر ویژه بدیم 😎 (برای شروع کلیک کن 👉)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ فرهان نصرالهی
مشکل جابه جایی آیکون در ابعاد مختلف اسکرین
جامعه Html & CSS ایجاد شده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲

آیکون کلاه در سایز حدودا 1200px در سمت راست نمایشگر هست و با بیشتر شدن سایز تصویر جایگاهش به سمت چپ تغییر میکنه. اما توی مرورگر فایرفاکس این مشکل رو نداشت. مشکل دیگه ای هم که هست کد جاوا اسکریپتی که نوشتم اعمال نمیشه.روی دوتا سیستم کد رو تست کردم و هردوتا سیستم زمانی که توی عرض کمتر از 600px روی آیکون منو کلیلک میکنم منو نمایش داده نمیشه.https://codepen.io/amirgh12347/pen/YzJNOmZ

15d1-Screenshot (239).pngb9f6-Screenshot (240).png

درود

1- بنده با کروم رو سایز 1200 تست میکنم چنین مشکلی نداره. باید سایز دقیقش رو دربیارید و بگید یا اینکه خودتون وقتی راست چین میشه با اینسپکتور ببینید چه استایلی از دست داده یا نگرفته.

2- کلا شیوه کلاس دهی غلطه. برای اجرای تابع شرط و درونش رو کامنت کنید و این خط رو بنویسید:

x.classList.add("responsive");

بهترین پاسخ
نازنین کریمی مقدم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۴۲

ممنون مشکل حل شد

فقط یه سوالی که هست، چرا شیوه کدنویسی js استاد اعمال شد؟ چون دقیقا کدنویسی رو مثل ایشون انجام دادم و الان وقتی بار اول روی آیکون کلیک میکنم منو باز میشه و دوباره که کلیک میکنم منو بسته نمیشه.

فرهان نصرالهی ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۰۴:۳۸

خواهش میکنم خوشحالم مشکلتون رفع شده. اگر تاپیک باز شده دارید و پاسخ گرفتید تیک تایید پاسخ رو بزنید تا تاپیک بسته شه.

درمورد سوال تون اگر بخواید به شیوه استاد پیش برید باید بزرگی کوچکی حروف رو رعایت کنید و بعد از شرط ، else رو هم بنویسید:

if(x.className === "nav"){
        x.className += " responsive";
    }else{
        x.className = "nav";
    }
نازنین کریمی مقدم ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۰۵:۴۹