سلام وقتتون بخیر. من خیلی پیش میاد با همچین خطایی مواجه میشم بعضی وقتا و حتی وقتی محتویات فایل رو هم پاک میکنم خطا همچنان هست. مشکل از چیه؟
سلام آرمین عزیز
این مورد از اکستنشن interpreter زبان php در vs code شما هست که به این موارد حساس هست.
طبق توصیه ای که داشته کد نویسی کنید.
تصویر اول نشون داده با چه فاصله ای پرانتزها و آکولادها قرار بدید.
تصویر دوم اشاره دارد به لاینی که یک فضای خالی و اضافی است. حذفش کنید.
احمدرضا فاطمی کیا۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۲۰
جالبه که فایل رو حذف کردم دوباره ساختم این دفه خطایی نداد اما جلوتر وقتی فانکشن گت فولدر رو تعریف کردم این خظا رو داد
Fatal error: Cannot redeclare get_folders() (previously declared in C:\\xampp\\htdocs\\php armin\\tasberiz\\libs\\tasks.php:4) in C:\\xampp\\htdocs\\php armin\\tasberiz\\libs\\tasks.php on line 3
با اینکه من هیچ جای دیگه ای تعریفش نکردم و حتی اسمشم عوض کردم بازم همین مشکل بود
اینم قسمتی ک تعریفش کردم
آرمین قربانی۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۵۵
خطای حین اجرا رو باید بررسی کنید. اگر این خطا رو در حین اجرای فایل دریافت کردید بنابراین همچین تعریفی وجود داشته.
در ضمن نحوه تعریف فانکشن در php به این شکل است: (از لحاظ فرمت نوشتن)
functiongetFolders() {
return'Folder';
}
محسن موحد۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۵۶
مشکل من حل نشد. هر تابع جدیدی ک تعریف میکنم بازم با این خطا مواجه میشم .
Fatal error: Cannot redeclare failha() (previously declared in C:\\xampp\\htdocs\\php armin\\tasberiz\\bootstrap\\constant.php:4) in C:\\xampp\\htdocs\\php armin\\tasberiz\\bootstrap\\constant.php on line 3
آرمین قربانی۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۱۵
چک کنید دوبار include نکرده باشید یک فایلو. فایل پروژت بدون تغییر رو بذار تا بررسی کنم.