۳ آیهان
انتقاد درباره پروژه
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲

سلام وقتتون بخیر

استاد من سوالی که واسم پیش اومده بود رو توی همین قسمت دیدم توضیح دادین ولی هنوزم قانع نشدم

ما پروژه دوره php رو خریداری کردیم و انتظار داریم آموزش با php باشه نه فریمورک هاش مثل لاراول

توی پروژه به هر نحوی کارفرما نمیخواد با فریمورک طراحی بشه اون موقع داستان چجوریه ؟

توی قسمت mvc خیلی از قسمت‌های بدرد بخور رو توضیح ندادین که جای پیشرفت داشت

من خودم شخصا به عنوان یه خریدار این دوره اموزشی توی این فصل‌ها اعتراض دارم و دوس داشتم با همون آموزش میکرو mvc که طراحی کرده بودیم این اموزش رو ادامه بدیم و تکمیل کنیم

فریمورک‌های دیگه رو بعدا میتونستیم آموزش جداگانه خریداری کنیم و دوره مخصوص خودشم نگا کنیم یاد بگیریم

وقتی من اجزای ماشین رو درست حسابی بلد نباشم و تعمیرش رو بلد نباشم روندن ماشین بعدا خیلی جاها منو توی دردسر میندازه اون موقع یه روز من سوار ماشینم و ده روز ماشین سوار من

امیدوارم این مورد رو یه پیگیری کنین

سلام،

اگر دو پروژه ی لاراولی انتهای دوره رو نادیده بگیریم، براساس سرفصل‌های تدریس شده از دانشجو انتظار میره که بتونه پروژه جدیدی برای خودش تعریف کنه و همچنین توانایی پیاده سازیشو داشته باشه. این دوره تا اینجا بالای 90 ساعت بوده، ضمن اینکه آپدیت‌های دیگری هم اضافه خواهد شد. در لندینگ دوره تمامی سرفصل‌ها مشخص شده. پروژه MVC قابل کاستومایز است و براساس سرفصل‌ها و پروژه هایی که تا اینجا گذروندید کار سنگینی نخواهید داشت.

پیامتون هم انتقال داده خواهد شد.

محسن موحد ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۲:۴۱

بله آقای موحد عزیز ممنون ازتون کاملا حق باشماست این نظر شخصی بنده بود

سر فصل‌ها رو هم من دیده بودم ولی زیر فصل‌ها رو نگا نکردم

لاراول هم واقعا یه فریمورک قوی هست میدونم که بدردمون میخوره و بعد از این دوره شخصا میخواستم خریداریش کنم

به صورت کلی گفتم واسه تجربیات خودمون تا اصول طراحی از پایه رو بهتر درک کنیم

من قبل این آموزش میتونستم یه سایت رو با php بیارم بالا فقط ایرادم این بود که mvc بلد نبودم

مثلا واسه یه سایت فروشگاهی شبیه به ووکامرس پلاگین بیس کنم

درگاه پرداخت‌ها رو توی یه پوشه بریزم و فعال و غریفعال کنم توکن ست کنم

از این جهات گفتم که با همون پروژه میکرو7 خودمون میزدیم بهتر بود واسمون

باز سپاس از پیگیری شما

آیهان ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۴۹

حتماً پیشنهادتون انتقال داده میشه.

بازم ممنون

بهترین پاسخ
محسن موحد ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۰۱:۰۸