۷ محمدرسول اصغری
connect today in linux
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲

سلام وقتتون بخیر باشه

من به تازگی سیستم عامل سیستمم رو به لینوکس تعغیر دادم و هرکاری کردم نتونستم به دیتابیس لوکال هاست متصل بشم و نصب هم کردم پکیج هارو و هربار برای اتصال ارور میده و میگه به c75c-IMG_20230502_202026_479.jpgسوکت mysql نمیتونم متصل شم

باید چیکار کنم؟

سلام،

سرویس mysql رو start کنید.

اگر باز هم خطا میده میتونید راهنمای این لینک رو بخونید و مسیر فایل سوکت رو پیدا کنید و در فایل تنظیمات مقدارشو ست کنید. (اگر تنظیماتی ست کردید سرویس mysql باید ری استارت شود.)

محسن موحد ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۰:۳۸
متاسفانه درسمئی 03 15:01:34 mohammadraoul systemd[1]: mysql.service: Scheduled restart job,>
مئی 03 15:01:34 mohammadraoul systemd[1]: Stopped MySQL Community Server.
مئی 03 15:01:34 mohammadraoul systemd[1]: mysql.service: Start request repeated>
مئی 03 15:01:34 mohammadraoul systemd[1]: mysql.service: Failed with result 'ex>
مئی 03 15:01:34 mohammadraoul systemd[1]: Failed to start MySQL Community Serve>
محمدرسول اصغری ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۱:۵۰

تکستی که نوشتید مشخص نیست.

من یکبار مرور کنم براتون.

برای اینکه از ابتدا چک کنیم من با این کامند reinstall میکنم، پکیج mysql-server رو:

sudo apt-get install --reinstall mysql-server

بعد سعی میکنم به mysql کانکت بشم:

mysql -u root -p

که اینجا با خطا مواجه شدم:

205b-Screenshot%202023-05-03%2021.44.03.png

سرویس mysql رو ری استارت میکنم:

sudo systemctl restart mysql
// or # sudo service mysql restart

و مجدداً سعی میکنم به mysql متصل بشم:

mysql -u root -p

در نهایت:

c4c4-Screenshot%202023-05-03%2021.51.50.png

خروجی status:

sudo service mysql status

9157-Screenshot 2023-05-03 21.51.19.png

محسن موحد ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۲۶

چشم تست میکنم

محمدرسول اصغری ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۱:۲۸

سلام مجدد

من با ریستارت کردن به این ارور برخورد میکنم

sudo service mysql restart
Job for mysql.service failed because the control process exited with error code.
See "systemctl status mysql.service" and "journalctl -xeu mysql.service" for details.

و با دستور زیر به این ارور برمیخورم

mysql -u root -p
Enter password: 
ERROR 2002 (HY000): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2)
محمدرسول اصغری ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۰۸:۲۲

ممنون میشم پاسخ بدید

محمدرسول اصغری ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۰۸

وقتی ری استارت کردید با خطا مواجه شدید.

اگر به فایل my.cnf چیزی اضافه کردید حذفش کنید و یکبار stop کنید سرویس رو و مجدد استارت کنید.

اگر stop نمیشه و پروسس mysql باز هست kill کنید پروسس رو. (گوگل کنید: ubuntu mysql kill process)

بعد از استارت وقتی sudo service mysql status گرفتید باید سرویس در حالت active (running) باشد.

توصیم اینه برای اینکه بتونید بررسی کنید، متن خطا رو داخل گوگل سرچ کنید و لینک‌ها رو ببینید و همچنین ویدیوهای داخل یوتیوب که چطور این مشکل رو حل کردن.

راه‌های مختلفی برای بررسی بیان شده:

Job for mysql.service failed because the control process exited with error code.

اگر باز هم نتونستید، یکبار سرویس mysql رو uninstall کنید و مجدد نصب کنید. (گوگل کنید: ubuntu mysql uninstall)

بهترین پاسخ
محسن موحد ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۵۱