۱۳ kamyar zamanfar
مشکل نصب خود زبان php
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۲

سلام و خسته نباشید

من در نصب خود زبان php در vscode مشکل دارم

در ابتدا از ویدئو‌های استاد دیدم که ایشون phpcs رو نصب کردن اما الان در vscode نوشته که این اکستیشن منسوخ شده برای همین من یک مورد مشابه رو نصب کردم و زمانی که می‌خوام کدی بنویسم ارور میده و بهم راهنمایی کنید که برای خود زبان php چی رو نصب کنم

ممنون میشم راهنماییم کنید.1c1f-bandicam 2023-04-25 18-43-14-677.jpgace8-bandicam 2023-04-25 18-43-26-128.jpg5651-bandicam 2023-04-25 18-47-41-931.jpg3d43-bandicam 2023-04-25 18-43-35-134.jpg

سلام کامیار عزیز

لطفا متن کامل ارور رو بفرستید ادامش معلوم نیست.

احمدرضا فاطمی کیا ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۱۳

سلام مجدد

تقدیم شما

من این آدرس رو هم وارد کردم که 2 تا ارور جدید اومد براتون ضمیمه کردم ببینید

ممنونم98bc-1.jpg

kamyar zamanfar ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۳۹

ممنون میشم اگر امکانش باشه با anyconnect هم بررسی کنید که بتونم ادامه آموزش رو داشته باشم

kamyar zamanfar ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۰۸:۳۱

طبق این لینک عمل کنید:

https://stackoverflow.com/questions/47174009/visual-studio-code-unable-to-locate-phpcs

احمدرضا فاطمی کیا ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۱۲

سلام من خودم قبل از اینکه پیام بدم سرچ کردم و این مراحل رو انجام دادم اما بازم به نتیجه نرسیدم. composer رو نصب کردم باز هم اوکی نشد آدرس رو هم براش تعریف کردم

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید خودتون یا با anyconnect چک کنید راستش الان 2 روز هست که سر این مشکل نمیتونم ادامه ی آموزش رو ببینم !

1294-2.jpg59f9-3.jpgb872-4.jpg

kamyar zamanfar ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۰۶:۴۸

این مورد هم اضافه کردم اما نتیجه نگرفتم راستش الان 3 روز هست که درگیره این موضوع هستم و با کمک سایت و سرچ هم به نتیجه نرسیدم اگر امکانش باشه بتونید به سیستمم وصل شید و بررسی کنید که مشکل از کجاست بتونم ادامه ی جلسات رو داشته باشم ممنون میشم489e-33.jpg18de-44.jpg

kamyar zamanfar ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۱:۳۹

سلام،

این پلاگین یک سری پیش نیازها برای نصب داره که شما در سرفصل‌های جلوتر یاد میگیریدش. در حال حاضر حذفش کنید و موردی نیست که در ادامه بهش نیاز داشته باشید. اگر دوست داشتید نصب داشته باشید، بعد از سرفصل شی گرایی اضافه کنید و نسخه ی اصلیشو میتونید از داخل سایت دانلود کنید و دستی نصب کنید.

محسن موحد ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۱۵

ببینید من مشکل اصلیم نصب خود زبان php در vscode هستش منتور دیگه ای برای بنده یک لینک فرستادن و که در اون لینک گفته شده بود که composer را نصب کنم الان مشکل بنده رو امکانش هست بررسی کنید که من چجوری php رو نصب کنم و ارور هایی که ارسال کردم از 3 روز پیش تا الان رو رفع کنم

kamyar zamanfar ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۱۷

داخل ترمینال بنویسید php -v اگر پیام خطایی دریافت نکردید پس بدرستی php نصب هست.

خطاهایی که دریافت میکنید مربوط به مسیردهی و نصب پلاگینی که پیدا کردید. حذفش کنید.

محسن موحد ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۲۴

درسته ببینید من الان PHP_CodeSniffer رو unistall کردم اما باز هم ارور دریافت میکنم زمانی که میخوام مثلا تو یه فایل کد بزنم این ارور هی میاد6b05-76.jpg الان خدمتتون ارسال میکنم ممنون میشم راهنماییم کنید

kamyar zamanfar ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۲۶

key/value‌های مرتبط با این افزونه رو از فایل settings.json حذف کنید(save کنید) و یکبار vscode رو ببندید.

محسن موحد ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۳۶

سلام مجدد انجام دادم درست نشد ! امکانش نیست بیاید رو سیستم بررسی کنید والا الن 5 روزه به مشکل خوردم تو این قسمتd98e-a.jpgf273-b.jpg

kamyar zamanfar ۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۰۹:۲۶

همونطور که توضیح دادم، دو خط آخرو کاملا حذف کنید از فایل settings.json

خطوط:

"phpCodeSniffer.exec.windows":"",
"phpcs.executablePath":""

اگر بازهم نتونستید تلگرام بمن پیام بدید: @bidak

محسن موحد ۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۴۱