سلام وقت بخیر من مسیر را با استاد پیش رفتم اما متاسفانه درست انجام نشده ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام کامیار عزیز
برای localhost هم مطابق pachol.php دامنه رو ایجاد کنید و مسیرش رو دایرکتوری htdocs زمپ بزارید.
برای اینکه نمایش رو ببینید یک فایل index.php در مسیری که برای دامنه دادید ایجاد کنید تا خروجی رو ببینید.
در این تصاویر در پوشه معرفی شده توسط شما فایلی وجود ندارد و به همین دلیل خروجی به این شکل هست.
احمدرضا فاطمی کیا۳۰ فروردین ۱۴۰۲، ۱۶:۲۴
سلام مجدد ممنونم از راهنماییتون اما متاسفانه این قسمت رو متوجه نشدم ممنون میشم بیشتر توضیح بدید اینکه چگونه دامنه برای localhost ایجاد کنم ؟ و مورد بعدی چجوری در مسیر دایرکتوری htdocs زمپ قرارش بدم ؟
برای localhost هم مطابق pachol.php دامنه رو ایجاد کنید و مسیرش رو دایرکتوری htdocs زمپ بزارید.
و مورد بعدی اینکه فایل index.php چه محتوایی داشته باشه فقط یه فولدر خالی باشه یا یک فایل تکست باشه
ممنونم از شما
kamyar zamanfar۳۰ فروردین ۱۴۰۲، ۱۸:۲۶
یک فایل تکست با محتوای متنی خاصی ایجاد کردم و الان زمانی که pachol.php رو در مرورگر وارد میکنم اون تکستی که نوشتم رو نمایش میده
اما موردی که در رابطه با ایجاد دامنه localhost فرمودید رو نتونستم انجام بدم ممنون میشم راهنماییم کنید
kamyar zamanfar۳۰ فروردین ۱۴۰۲، ۱۸:۳۴
من با توجه به توضیحاتتون این مورد رو هم انجام دادم
ممنون میشم بررسی کنید ببینید درست هست و یا اینکه باید دیگه چه کاری انجام بدم
kamyar zamanfar۳۰ فروردین ۱۴۰۲، ۱۸:۵۲
برای دامنه localhost باید پوشه htdocs قرارداده بشه و نیازی به پوشه localhost نیست.