قراره بهتون تضمین موفقیت در برنامه‌نویسی و کلی آفر ویژه بدیم 😎 (برای شروع کلیک کن 👉)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ صادق کیامرزی
بازبینی مجدد فصل html و css
جامعه Html & CSS ایجاد شده در ۲۴ فروردین ۱۴۰۲

سلام. روزتون بخیر.

بنده 6 ماه هست دوره رو تهیه کردم و تا الان بخش آموزش html و Css مقدماتی هنوز تموم نکردم به خاطر وسواس رو هر قسمت از دوره.

هم بعضی استایل و تگ‌ها یادم رفته و اکثر موارد رو یاد گرفتم.

میخواستم این فصل رو تموم نکردم برگردم قسمت‌های html و css رو از نو ببینم. حوصله نمیکنم این همه مبحث تکراری رو از نو ببینم و هم میبینم تا الان فصل اول رو خیلی کشش دادم. حدعقل هر قسمت رو 3 بار دیدم.

میخواستم یه راهنمایی بکنید ادامه دوره رو به همین ترتیب ادامه بدم یه نه. واقعا گیج شدم. دوتا دوره زیر رو تهیه کردم ولی هنوز دوره دومی رو نتونستم ببینم.

• دوره متخصص طراحی وب
  • دوره متخصص وردپرس 1401

از نظر من بهترین کار این که زمانی که استاد تدریس میکنن شما همزمان باهاشون چیزی که تدریس میکنن رو برای خودت انجام بدی بعد اتمام جلسه هم یه صفحه جدید باز کنید و از صفر سعی کنید با یه مدل و استایل دیگه همون کار رو انجام بدید و ایراداتون رو با فایلی که هنگام تدریس، خودتون تهیه کردید بر طرف کنید. در ضمن توی قسمت پروژه هم کلی تمرین و مثال خوب و کاربردی هم خود استاد پیاده سازی میکنن.

آرمین فرازمند ۲۴ فروردین ۱۴۰۲، ۰۸:۰۶

پس جلسات رو ادامه بدم بهتره در طول آموزش مجدد استفاده میکنن از تگ‌ها و استایل ها؟؟؟

صادق کیامرزی ۲۴ فروردین ۱۴۰۲، ۰۸:۰۸

بله دقیقا تا اخر دوره بحث همین استفاده از تگ‌ها و پراپرتی هاست

بهترین پاسخ
آرمین فرازمند ۲۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۶:۰۵