قراره بهتون تضمین موفقیت در برنامه‌نویسی و کلی آفر ویژه بدیم 😎 (برای شروع کلیک کن 👉)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۴ امیر رحمانی
استفاده از cdn
جامعه Html & CSS ایجاد شده در ۲۳ فروردین ۱۴۰۲

سلام وقت بخیر

من سوالم اینه که اگه از cdn استفاده کنیم برای font-icon‌ها یا موارد دیگه ای در پروژمون بعدا به دلیل تحریم به مشکل نمیخوریم یعنی الان من با فیلتر شکن دارم درخواست میزنم و اوکیه ولی بعدا که کاربر بدون فیلتر شکن بیاد تو سایت من و مثلا من از fontawesome استفاده کرده باشم که به صورت عادی دسترسی نداریم و باید با فیلترشکن وصل شیم آیکون‌ها بهش نمایش داده میشه و مشکل نمیخوره ؟

درود

این سایتی که دارید میسازید در نهایت روی سرور قرار میگیره تا بقیه بتونن مشاهده اش کنند. پس مهم اینه که سرور شما فیلتر شکن قوی داشته باشه و بتونه اون موارد رو لود کنه ...

اما احتمالا خودتون هم متوجه شدید که این کار چقدر ریسکی و پرخطر هست. برای همین معمولا مجموعه فونت و آیکون رو کامل دانلود میکنند، موارد موردنیازش رو برمیدارند و مستقیم در فولدر سورس سایت آپ میکنند و از اونجا بی هیچ دردسری استفاده میکنند.

نازنین کریمی مقدم ۲۳ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۴۶

یعنی بهتره که برای توسعه و تست سایتمون و اینکه سرعتمون بیشتر بشه از cdn استفاده کنیم ولی وقتی میبریم روی سرور به صورت لوکال ازش استفاده کنیم ؟

امیر رحمانی ۲۳ فروردین ۱۴۰۲، ۱۹:۱۳

و برای بقیه کتابخونه‌ها و ... هم باید همین روش رو انجام بدیم ؟

امیر رحمانی ۲۳ فروردین ۱۴۰۲، ۱۹:۱۷

فعلا برای اینکه در پیاده سازی سریع پیش برید بله. اما وقتی کم کم آماده شدید که از محصول رونمایی کنید بهتره که در سورس بگذارید.

درمورد باقی کتابخانه‌ها هم اغلب همینکار رو انجام میدن. درمورد تصاویر هم همینطور.

بهترین پاسخ
نازنین کریمی مقدم ۲۳ فروردین ۱۴۰۲، ۲۱:۳۳