💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در ۵ آذر ماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۴ حمیدرضا جلیلی
Action Users
جامعه ASP.NET ایجاد شده در ۱۹ فروردین ۱۴۰۲
 public async Task Users()
        {
            var users = await _context.Users.ToListAsync();
            return View(users);
        }

در کد بالا لیست یوزرها دریافت میشه و تو متغیر users ریخته میشه

الان تو قسمت return متغیر users داره ارسال میشه به view ? اگر اینطور هست به کدام view ?

این رو میدونم که منطقا به view Users باید ارسال بشه

این رو هم باید در نظر view مربوط به کاربران با U بزرگه پس احتمالا لینجا داره متغیر users ارسال میشه

ممنون میشک توضیح بفرمایید

آیا جواب میتونه این باشه که :

اگر overload‌های دیگه‌ی متد view رو ببینید متوجه میشید که پارامتر‌های دیگه‌ای هم میتونه بگیره ویکی ازین پارامتر‌ها که از جنس string هست، نام view هست. بنابراین اینجا ما از یک overload این متد استفاده کردیم که پارامتر ورودیش یک متغیر است متغیری از نوع مدل چون view با مدل‌ها سرو کار دارد . و چون نام تابع هم Users است به view Users میرود .

سوال دوم :

حالا برای نمایش اطلاعات کاربران در view

<table class="table">
            <thead>
                <tr class="text-center">
                    <th>@Html.DisplayNameFor(model => model.UserName)th>
                    <th>@Html.DisplayNameFor(model => model.Email)th>
                tr>
            thead>
            <tbody>
                @foreach (var item in Model)
                {
                <tr>
                    <td class="align-middle">
                        @Html.DisplayFor(modelItem => item.UserName)
                    td>
                    <td class="align-middle">
                        @Html.DisplayFor(modelItem => item.Email)
                    td>

با فرض اینکه یک مدل به اینجا ارسال شده منظور از کد بالا چیه ما که اینجا حرفی از متغیری با نام model نزدیم اینجا model .username داره به کجا شاره میکنه (کتغیر قبلی ارسال شده users بوده)

سلام،

ویدیو رو مجدد مشاهده کنید.

محسن موحد ۱۹ فروردین ۱۴۰۲، ۰۸:۲۷

فیلم رو نه تنها یک بار بلکه چندین بار دیدم اما جواب سوالات تو فیلم نیست

حمیدرضا جلیلی ۲۰ فروردین ۱۴۰۲، ۰۷:۰۱

سلام

همونطور که پیش‌تر اشاره کرده بودم اسم ویوی رو اگر مستقیما نگیم توی فولدر همنام با کنترلر دنبال فایلی هم نام با اکشن ما میگرده که در اینجا میشه فولدر Account و فایل Users.cshtml بنابر این ویوی مورد انتظار ما اینه. طبیعتا این ویوی به یک مدل نیاز داره و ما داریم این مدل رو توی اکشن بهش پاس میدیم. مدل این صفحه یک مجموعه از کاربرانه همونطور که بالای صفحه‌ی ویو تعریف شده. مشابهش رو با جزئیات توضیحات بیشتر توی ویدیوی لیست محصولات توضیح دادیم.

توی این صفحه روی Model که در اصل همین مجموعه از مدل کاربرا یک حلقه‌ی Foreach زدیم و داخل این حلقه به ازای هر object یک سطر جدول ایجاد کردیم و از هر کدوم از user‌ها اطلاعاتی رو خوندیم.

در نتیجه مدل صفحه users هست اما ما روی اون‌ها حلقه میزنیم و به ازای هر user یک سطر میسازیم.

محمدرضا میرزایی ۲۰ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۱۵

سلام ممنونم از توضیحاتتون متوجه شدم

من چند تا سوال دیگه هم پرسیدم که منتور عزیز زحمت کشیدن و جواب دادن اما با اون توضیحات به نتیجه نرسیدم و ممنون میشم اگر به اون سوال‌ها هم نگاهی بندازید من با اجازتون اون سوالات رو نمیبندم و باز میمونن تا شما راهنمایی بفرمایید

با تشکر

حمیدرضا جلیلی ۲۱ فروردین ۱۴۰۲، ۰۹:۰۴