۴ پیمان پارسائی
ایجاد نشدن خطا با تغییر هاست و دیتابیس
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۱۷ فروردین ۱۴۰۲

سلام

من کد زیر رو نوشتم

با تغییر دادن هاست و دیتابیس هیچ خطایی ایجاد نمیشه و پیام connected successfully میده.

چرا؟؟1847-code.png

سلام دوست عزیز، میشه واضح‌تر سوال و مشکلتون رو بپرسید؟ دیتابیس و هاست رو به چی تغییر میدید؟

صادق برزگر ۱۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۰۹

وقت بخیر

من دیتابیس و هاست رو از localhost و world به کلمات دیگه ای تغییر می‌دم که خطا رو ببینم ولی پیام connected می‌ده

می خوام ببینم دلیلش چی میتونه باشه.... مثلا تغییر میدم به localhost111 یا wortttld

ولی متغیر root , pass رو که تغییر میدم خطا میده

تشکر از شما

پیمان پارسائی ۱۸ فروردین ۱۴۰۲، ۱۶:۵۹

سلام پیمان عزیز

این مورد به شی گرایی مربوط هست اما من توضیح میدم که متوجه بشی و زمانی که به شی گرایی رسیدی این موضوع رو درک میکنی.

دلیل اینکه شما هیچ خطایی دریافت نمی‌کنید، این است که کانستراکتور PDO وجود واقعی میزبان و پایگاه داده را در آن زمان تأیید یا بررسی نمی‌کند. از اتصال در عوض، کانستراکتور به سادگی یک شی که نشان دهنده اتصال به سرور پایگاه داده ایجاد می‌کند و آن را برمی گرداند. اتصال واقعی به سرور پایگاه داده با تنبلی برقرار می‌شود، یعنی تنها زمانی که شی PDO یک کوئری یا عملیات پایگاه داده دیگری را اجرا می‌کند این موارد بررسی میشود. بنابراین، اگر رشته اتصال از نظر سینتکسی صحیح باشد و سرور پایگاه داده فعال و در حال اجرا باشد، شی PDO با موفقیت بدون تأیید وجود میزبان و پایگاه داده در آن لحظه ایجاد می‌شود. این خطا تنها زمانی رخ می‌دهد که بخواهید یک کوئری یا عملیات دیگری را با استفاده از آن شی PDO و میزبان اجرا کنید.

بهترین پاسخ
احمدرضا فاطمی کیا ۱۸ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۲۸

اوکی

سپاس از شما

پیمان پارسائی ۱۸ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۴۸