درود . وقت شما بخیر
من مشکلی دارم با استفاده از فایلهای پروژه . من هر درس رو بهمراه استاد کد میزنم و کدها رو توسعه میدم . در این پروژه متاسفانه تمام فایلهای پروژه بصورت تکمیل شده در اختیار دانشجو قرار گرفته . یعنی باید فایلها را کپی کرد و بعد هم آموزشهای رو بصورت فیلم سینمایی نگاه کرد . با توجه به حجم مطالب یادگیری به اینصورت خیلی سطحی و فرار میشه . یعنی بعد از نگاه کردن ویدئوها همه چیز از ذهن پاک میشه .
مگر با کدها درگیر بشی و توی این روند با کلی باگ برخورد کنی و همینها باعث یادگیری میشه . بعنوان مثال من در پروژه قبل که 7todo بود ۲ روز درگیر یک space ساده بودم تا بالخره مشکل کدم رو پیدا کردم . اما بعد از اون خیلی از کارکرد کدها رو فهمیدم چون مجبور شدم چندین بار کدها رو مرور کنم و خط و ربط اونها رو بفهمم . از روی فیلم هم واقعا نمیشه کدها رو زد چون استاد بعضی جاها خیلی سریع شیفت میکنن روی یک قسمت دیگه .
با توجه به موضوعاتی که گفتم و با توجه به اینکه در جواب آقای جوکار گفته بودید که میشه پروژه رو از git دانلود کرد ، میخواستم بدونم آدرس گیت که بشه فایلهای پروژه را در ورژنها مختلف دانلود کرد چیه . توضیح دیگه هم اگر داره بفرمایید . خیلی ممنون .