۵ شعبان زاده
فایل‌های خام هر پروژه مطابق با درس استاد
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۰۹ فروردین ۱۴۰۲

درود . وقت شما بخیر

من مشکلی دارم با استفاده از فایل‌های پروژه . من هر درس رو بهمراه استاد کد می‌زنم و کد‌ها رو توسعه می‌دم . در این پروژه متاسفانه تمام فایل‌های پروژه بصورت تکمیل شده در اختیار دانشجو قرار گرفته . یعنی باید فایل‌ها را کپی کرد و بعد هم آموزش‌های رو بصورت فیلم سینمایی نگاه کرد . با توجه به حجم مطالب یادگیری به اینصورت خیلی سطحی و فرار میشه . یعنی بعد از نگاه کردن ویدئو‌ها همه چیز از ذهن پاک میشه .

مگر با کدها درگیر بشی و توی این روند با کلی باگ برخورد کنی و همین‌ها باعث یادگیری میشه . بعنوان مثال من در پروژه قبل که 7todo بود ۲ روز درگیر یک space ساده بودم تا بالخره مشکل کدم رو پیدا کردم . اما بعد از اون خیلی از کارکرد کدها رو فهمیدم چون مجبور شدم چندین بار کدها رو مرور کنم و خط و ربط اونها رو بفهمم . از روی فیلم هم واقعا نمیشه کد‌ها رو زد چون استاد بعضی جاها خیلی سریع شیفت می‌کنن روی یک قسمت دیگه .

با توجه به موضوعاتی که گفتم و با توجه به اینکه در جواب آقای جوکار گفته بودید که میشه پروژه رو از git دانلود کرد ، می‌خواستم بدونم آدرس گیت که بشه فایل‌های پروژه را در ورژن‌ها مختلف دانلود کرد چیه . توضیح دیگه هم اگر داره بفرمایید . خیلی ممنون .

سلام،

منظورتونو متوجه نشدم، منظورتون دسترسی به کدهای هر جلسه هست؟

اگر منظورتون اینه، پروژه‌ها از گیت استفاده شده و میتونید روی یک نرم افزار مدیریت گیت ببرید و history رو نگاه کنید که هر جلسه و هر مقطع چه کدها و فایل هایی اضافه شده اند.

محسن موحد ۰۹ فروردین ۱۴۰۲، ۲۳:۴۴

سلام . روز شما بخیر

بله منظورم اینه که به کد‌های خام هر جلسه دسترسی داشته باشم تا همزمان با استاد که کد‌ها رو توسعه می‌دهند ، من هم کد‌ها رو توسعه بدهم .

در جلسه آخر سورس کدهایی که گذاشتید ، همگی کامل هستند و نمیشه همراه با استاد که روی کد‌ها کار می‌کنند ، کار کرد.

در مورد راهنمایی که شما در مورد history گیت کردید من اینطور عمل کردم : یک ریپازیتوری جدید روی گیت هاب ایجاد کردم و کل پروژه که در جلسه آخر سورس کدهاش وجود داره رو push کردم رو گیت هاب . اما باز هم نتونستم به commit ‌های هر جلسه ( فایل‌های هر جلسه ) دسترسی پیدا کنم .

آیا هر پروژه برای خودش یک public repository روی گیت هاب نداره که در اختیار دانشجو‌ها قرار بدید و ما از اونجا از مرحله ای که خواستیم کد‌ها رو برداریم؟

اگر راه دیگه ای داره من چیزی درباره اش نمیدونم ، اگر ممکنه دقیق راهنمایی بفرمایید تا چطور می‌تونم به کامیت هر جلسه دسترسی داشته باشم تا کدش رو کپی بگیرم و همراه با استاد کد‌ها رو توسعه بدم ؟

خیلی ممنون

شعبان زاده ۱۰ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۰۱

بعد از push کردن پروژه گیتهاب رو به این شکل داریم:

a7e6-1.png

پنج کامیت رو میبیید، روش کلیک کنید و این صفحه رو دارید:

dba1-2.png

میتونید یا روی عنوان کلیک کنید تغییرات رو ببینید یا روی باتن سمت چپ کلیک کنید تا مخزن رو در اون کامیت انجام شده داشته باشید.

البته بهتون پیشنهاد میدم سعی کنید همراه با استاد با ویدیوی آموزشی کدتون رو بنویسید و عیب یابی کنید. این مورد خیلی بهتر است از بررسی کد از روی سورس استاد چون بالاخره این اتفاق میوفته که شما سورس استاد یا بخشیش رو کپی پیست میکنید و خطاهای متعددی براتون پیش میاد و تصور این میشه که کد استاد رو عینا کپی کردم ولی چرا با خطا مواجه شدم، در صورتی که علل مختلفی از جمله کانفیگ و اسامی و ... میتونه دخیل باشه. بنابراین سعی کنید هر طور شده خودتون از روی ویدیو همراه با استاد کد رو بنویسید.

محسن موحد ۱۱ فروردین ۱۴۰۲، ۰۲:۴۲

خیلی ممنون محسن جان . لطف کردید.

شعبان زاده ۱۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۵:۲۰

موفق باشید.

بهترین پاسخ
محسن موحد ۱۲ فروردین ۱۴۰۲، ۲۳:۵۳