با سلام و عرض احترام خدمت خانواده گرامی 7لرن
سال نو مبارک ، امیدوارم سال جدید سرشار از موفقیت ، شادی و سلامتی باشد برای شما و دانشجویان محترم .
مولانا میفرماید :
" آدمی فربه شود از راه گوش / جانور فربه شود از حلق و نوش "
طبق فرمایشات و توصیه خانم شرع الاسلام و آقای آوند در دوران یادگیری بهتر است وقت ، هزینه و انرژی را روی یک دوره متمرکز کنیم سپس به سراغ مهارت جدید برویم .
بدون شک در این جهان شخصی موفق است که از تجربیات افراد خبره استفاده کند همانطور که مولانا رشد انسانها را در گوش دادن و استفاده از تجربیات دیگران میبیند .
قبل از شرکت در دوره متخصص PHP ، دو دوره ذکر شده را ( لینوکس و +Network ) را تهیه کردم و حالا سوالاتی که برای من پیش آمده که با هم تداخل دارند .
سوالات :
- اگر بصورت پلکانی و مرحلهای بخواهم مسیر یک متخصص PHP ماهر که به سمت سرور آشنایی خوبی دارد را طی کنم ، به ترتیب کدام دورهها را بگذرانم ؟
- یادگیری لینوکس در سطح LPIC1 یا LPIC2 چه کمک و یا آپشنی را در اختیار برنامه نویسان PHP قرار میدهد ؟
- در استخدامی ایران واپلای به خارج ، برنامه نویس PHP که این 2 دوره را گذرانده و مدرک بین المللی داشته باشد ، آیا تاثیری در ضریب قبولی یا دستمزد بالاتر را دارد ؟
- اگر فقط دوره لینوکس را به تنها بگذرانیم ، همچنان میتواند مفید باشد ؟
- بیشتر از 40 درصد برنامه نویسان ، استفاده از سیستم عامل macOS را توصیه میکنند ، علت این توصیه و محاسن استفاده چیست ؟
از منتورهای گرامی و محترم سپاسگذارم که مثل همیشه نهایت دقت ، دلسوزی و تجربه را در پاسخ به سوالات به خرج دهند چون برنامه ریزی و هزینههای اینجانب بر اساس پاسخهای شما تعیین میشود .
لازم به ذکر است که همیشه تجربه کاری بهترین راه برای حرفهای بودن و بزرگترین معلمی است که دستاوردها را به دنبال دارد اما تجربهی بدون دستاورد وقت سوخته است !
با تشکر