۴ مراد فقیهی
اهمیت لینوکس و +Network
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۰۳ فروردین ۱۴۰۲

با سلام و عرض احترام خدمت خانواده گرامی 7لرن

سال نو مبارک ، امیدوارم سال جدید سرشار از موفقیت ، شادی و سلامتی باشد برای شما و دانشجویان محترم .

مولانا میفرماید :

" آدمی فربه شود از راه گوش / جانور فربه شود از حلق و نوش "

طبق فرمایشات و توصیه خانم شرع الاسلام و آقای آوند در دوران یادگیری بهتر است وقت ، هزینه و انرژی را روی یک دوره متمرکز کنیم سپس به سراغ مهارت جدید برویم .

بدون شک در این جهان شخصی موفق است که از تجربیات افراد خبره استفاده کند همانطور که مولانا رشد انسان‌ها را در گوش دادن و استفاده از تجربیات دیگران میبیند .

قبل از شرکت در دوره متخصص PHP ، دو دوره ذکر شده را ( لینوکس و +Network ) را تهیه کردم و حالا سوالاتی که برای من پیش آمده که با هم تداخل دارند .

سوالات :

• اگر بصورت پلکانی و مرحله‌ای بخواهم مسیر یک متخصص PHP ماهر که به سمت سرور آشنایی خوبی دارد را طی کنم ، به ترتیب کدام دوره‌ها را بگذرانم ؟
  • یادگیری لینوکس در سطح LPIC1 یا LPIC2 چه کمک و یا آپشنی را در اختیار برنامه نویسان PHP قرار میدهد ؟
  • در استخدامی ایران واپلای به خارج ، برنامه نویس PHP که این 2 دوره را گذرانده و مدرک بین المللی داشته باشد ، آیا تاثیری در ضریب قبولی یا دستمزد بالاتر را دارد ؟
  • اگر فقط دوره لینوکس را به تنها بگذرانیم ، همچنان میتواند مفید باشد ؟
  • بیشتر از 40 درصد برنامه نویسان ، استفاده از سیستم عامل macOS را توصیه میکنند ، علت این توصیه و محاسن استفاده چیست ؟

از منتور‌های گرامی و محترم سپاسگذارم که مثل همیشه نهایت دقت ، دلسوزی و تجربه را در پاسخ به سوالات به خرج دهند چون برنامه ریزی و هزینه‌های اینجانب بر اساس پاسخ‌های شما تعیین میشود .

لازم به ذکر است که همیشه تجربه کاری بهترین راه برای حرفه‌ای بودن و بزرگترین معلمی است که دستاورد‌ها را به دنبال دارد اما تجربه‌ی بدون دستاورد وقت سوخته است !

با تشکر

سلام مراد عزیز

به عنوان یک برنامه نویس php شما باید توانایی کار با سیستم عامل‌های سمت سرور برای مهیا کردن امکانات لازم برای توسعه رو داشته باشید؛که این امر نیاز به تسلط کافی به لینوکس دارد.

پس ابتدا باید با مفاهیم شبکه و سرور آشنایی داشته باشید.

اگر میخواهید مهارت بالایی داشته باشید این موارد بیان شده نیاز هست.

یادگیری لینوکس به اندازه ای که شما بتوانید محیط لازم برای کدنویسی رو مهیا کنید کافیه و نیازی به سطح پیشرفته نیست.

بله مهارت شما در کار با سرور و لینوکس و... قطعا تاثیر موثری در ضریب و دستمزد دارد.

بله با دوره لینوکس شما دانش لازم رو بدست میارید.

علت توصیه به کار با سیستم عامل مک هم این هست که شما بیشتر با ترمینال و کدهای سمت سیستم عامل سرکار دارید و مهارتتون افزایش پیدا میکنه.

اما توصیه من فعلا برای شما استفاده از لینوکس هست چون سیستم عامل اکثر سرورها هست.

احمدرضا فاطمی کیا ۰۳ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۴۰

بسیار عالی

سپاسگذارم از وقت ، انرژی و حوصله‌ای که به خرج دادید جناب فاطمی کیا عزیز و گرامی

بنظر شما اگر طبق پلکان و به ترتیب زیر عمل بکنم خوبه ؟

1- Linux Essentials

2- LPIC1

3- LPIC2

4- دوره PHP شما

5- +Network

ممنون میشم اگر حذف ، اضافه یا جابجایی لازمه بفرمایید که از شب شروع کنیم

مراد فقیهی ۰۳ فروردین ۱۴۰۲، ۱۴:۰۹

مراد عزیز

1- Linux Essentials

2- دوره PHP

3- +Network

4-LPIC1