۶ شعبان زاده
سوال درباره $_GET
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱

درود . روز شما بخیر

یکی از دوستان بنام آقای شبیری سوالی درباره کلید action در سوپر گلوبال GET پرسیده بودند که آقای صالحی و نصرتی توضیح داده بودند . من جواب‌ها رو مطالعه کردم و متوجه عملکرد کلید action در سوپر گلوبال GET شدم . اما یک سوال دیگه برای من پیش آمده که چرا استاد آوند برای ارسال کلید action از متد POST که راه ایمن‌تری برای ارسال فرم‌ها است استفاده نکردند . و آیا روال معمول برای پیاده سازی فرم ثبت نام و ورود همین روش است ، یا روشی که کلا از متد POST استفاده کنیم . چون در درس‌های قبلی عنوان شد که بهتر است برای اطلاعات فرم‌ها و کلا اطلاعات حساس از post استفاده شود . با سپاس

سلام علی عزیز

روند پیاده سازی و ولیدیت باید انجام بشه و در چنین فرم هایی(ورود و ثبت‌نام و..) بهتره از متد post استفاده بشه اما در اینجا کلید اکشن تایپ درخواست رو مشخص میکنه و اهمیت زیادی نداره

به طور کلی، استفاده از روش POST برای فرم هایی که حاوی اطلاعات حساس هستند بهتره.

احمدرضا فاطمی کیا ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۲:۳۶

درود احمد جان . خیلی ممنون از راهنمایی شما .

ما متد post رو داریم . چرا از همان کلید post برای شناسایی نوع درخواست و validate کردن و جابجایی دیتای فرم استفاده نشده . آیا دلیل خاصی داره که کلید action رو در url قرار دادیم ؟ نمیشد action رو هم از متد post گرفت که امن‌تر باشه . و کلا برام سوال هست که آیا گذاشتن کلید اکشن در url برای تشخیص نوع درخواست روش بهینه ای است که استاد استفاده کردند؟ اصلا آیا در سوپر گلوبال post میشه کلید action رو هم فرستاد؟با سپاس فراوان

شعبان زاده ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۰۹

آیا دلیل اینکه action را در url قرار دادیم ، بخاطر اینست که فرم html را بدون استفاده از ajax ارسال کردیم ؟

شعبان زاده ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۱۴

علی عزیز

این مورد پاس دادن اکشن بصورت get در url روش بهتر و تجربه کاربری بهتری رو ارائه میده.

یعنی کاربر متوجه میشه چه اتفاقی داره میوفته و داخل چه صفحه ای هست و هم ساختار بهتری داریم.

احمدرضا فاطمی کیا ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۲۵

ممنون احمد جان . لطف کردی

شعبان زاده ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۵۸

سلامت باشی.

اگر مشکل حل شد تیک سبز رو بزنید تا از پیگیری خارج بشه.

بهترین پاسخ
احمدرضا فاطمی کیا ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۱۰