۸ محمدجوکار
نمیتونم ارورهای لاراول رو متوجه بشم!
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۱۴ اسفند ۱۴۰۱

باسلام

چرا جنس ارور‌ها یطورین که اصلا آدم متوجهش نمیشه؟

نمیگه کجا خطا دارم. میره خود لاجیک لاراول رو برامون نشون میده

الان من نمیفهمم این خطا برای چیه؟؟؟؟؟‌ خطا وقتی رخ داده که خواستم یه دسته بندی رو بسازم

de4b-Screenshot (47).png

888a-Screenshot (48).png

c7b3-Screenshot (49).png

سلام محمد عزیز

در تصویر اول باید متد validated رو صدا بزنید.

$request->validated();

در تصویر تعیین رول‌ها هم باید required رو بصورت اسمال بنویسید.

بهترین پاسخ
احمدرضا فاطمی کیا ۱۴ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۲۷

ممنون آقا احمدرضا کاملا درست شد

ما از کجا ارورهای لاراول رو تشخیص بدیم؟

اصلا هیچی معلوم نیست. مخصوصا توی این اروری که پیوست کردم. از کجا بفهمیم واقعا؟؟ گاهی سخته که بخوایم همه‌ی کدهارو مرور کنیم تا بفهمیم کجا ارور داره و اشتباه شده.

محمدجوکار ۱۴ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۳۱

محمد جان

داخل همین ارور اگر دقت بکنی گفته که آرگومان هایی به متد و کلاس store request درست پاس داده نشده پس در قدم اول باید این کلاس رو چک میکنیم چون قطعا یک جا ایراد داریم.

در قدم بعد ببینیم که آیا دیتای ما رسیده به متد یا خیر که این مراحل با دامپ گرفتن قابل حله.

پس مهارت دیباگینگ رو باید افزایش بدیم.

این مهارت هم تا حدی رو باید آموزش دید و بقیه مراحل و سطوح حرفه ای با تجربه و رفع ارورهای مختلف و چالش‌های اینطوری باید ارتقا داد.

ضمنا بعد از یک مدت طولانی کار با لاراول قلق این موارد دستت میاد.

احمدرضا فاطمی کیا ۱۴ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۵۳

ممنون از شما بابت پاسختون

یه سوال دیگه هم داشتم که در تایپکای قبلی پرسیدم، ولی خب دستم خورد تاپیک رو بستمش:

مدل Category از کجا پیداش شد یهو؟؟؟؟؟ خب یکم چکش کردم و رفتم کلاس مدل اصلی رو یه نگاه انداختم. متد‌هاشم دیدم.

مثلا متد ()Category::all از کجا میفهمه که باید بیاد و همه‌ی دیتایی که توی جدولِ category ما هست رو برگردونه؟؟؟ نفهمیدم اینو

محمدجوکار ۱۴ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۵۹

این موارد مربوط به هسته لاراول هست و میتونی کدها رو بخونی و نحوه کار کردن این مورد رو متوجه بشی.

من این مورد رو بررسی نکردم ولی احتمال میدم از نام خود کلاس توی جداول بگرده و مشابه‌ترین رو پیدا کنه.

در حین مطالعه هم اگر متد یا کلاسی رو خواستی بیشتر دربارش متوجه بشی از API لاراول استفاده کن.

https://laravel.com/api/10.x/index.html

احمدرضا فاطمی کیا ۱۴ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۳۳

بله چشم ممنونم.

یه نکته رو میتونم بپرسم؟

من وردپرس کار نکردم آنچنان. ولی همیشه میگفتن وردپرسه که خیلی کداش آمادست. ولی الان که میبینم، لاراول هم همینه که.

یعنی در ناباورانه‌ترین حالتِ ممکن، یهو یه کد کوچیک مینویسی، میره از دیتابیس همه چیو برمیداره میاره و مینشونه توی یه متغیر.. خب آدم اصلا هنگ میکنه یه لحظه

خواستم بدونم توی دوره‌های آموزش لاراولی که وجود دارن، این موارد توضیح داده میشن؟ اینکه چطوری الان رفت و یهو فلان کار رو کرد.

آدم بدونِ‌ دونستنِ لاجیکِ کار، حس میکنه داره سرِ خودش کلاه میزاره واقعا :/// من الان شدیدا درگیرِ این حسّم ...

محمدجوکار ۱۴ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۴۹

این موارد بطور کامل و جامع در دوره متخصص لاراول آموزش داده میشه و نگرانی از این بابت نداشته باش.

فریمورک دقیقا همین معناست.

شما در قالب یک چارچوب از پیش ساخته شده توسعه رو انجام میدی.

هنوز اوایل لاراول هستی و اینطور فکر میکنی؛یک دنیای دیگه داره واقعا!

احمدرضا فاطمی کیا ۱۴ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۵۵

ممنونم از پاسخ صبورانه‌تون❤️

محمدجوکار ۱۴ اسفند ۱۴۰۱، ۱۸:۴۳