۳ محمدجوکار
ما هنوز داریم راجب بالا آوردن سایتمون حرف میزنیم؟
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۰۸ اسفند ۱۴۰۱

سلام و خسته نباشید.

نتونستم نپرسم این سوال رو واقعا! میشه لطفا یکی بگه ما الان داریم توی این یکی دوتا ویدئویی که گذشت، راجب چی حرف میزنیم؟

قرار بود یه راهکار برای ویندوزی‌ها ارائه بشه که ندیدم راستش، یعنی اگه شده هم شرایط آموزش یطوری بود که اصلا متوجهش هم نشدم.

حداقل با توجه به این که درصد خیلی بالایی از سیستم‌ها ویندوزن، کاشکی با یه سیستم‌عامل ویندوز این کار رو انجام میدادید. الان من واقعا نمیفهمم این کدا، این دستورات، اینا چین واقعا؟ کجا بودن از کجا اومدن؟ ...

نمیدونم حتی چی بپرسم برای رفع ابهاماتم

سلام محمد جان

ویندوز و غیر ویندوزش تفاوتی نداره، نرم افزار ویندوزیش در جلسه آخر (با نام نحوه ssh زدن در ویندوز) قرار گرفته

ما داریم داخل سیستم عامل لینوکس سرور از دستورات لینوکسی استفاده میکنیم چه سیستم عامل خودمون ویندوز باشه چه هرچیز دیگه هیچ تفاوتی نداره چون با ssh به صورت ریموت به سرور وصلیم

با توجه به اینکه این دوره، دوره لینوکس نیست من سعی کردم از دستورات خیلی ساده استفاده بشه اما نمیشه از دستورات لینوکسی استفاده نکنیم!

اگر حس میکنی‌ برات سنگینه فعلا میتونی این سرفصل رو نبینی و تاثیری روی کار phpتون نخواهد داشت چون این سرفصل جهت آشنایی کار با سرور بوده و اینکه تا حدودی کارتون در دیپلوی پروژه‌های خودتون و کارهای فریلنسی راه بیفته

اگر هم دوست داری دستورات پایه لینوکس رو یاد بگیری سرچ کن دوره linux essential، این دوره پایه کار با لینوکس رو و درک اولیه اون رو بهت میده(کلی دوره رایگان ازش هست)

موفق باشید

محمد گازری ۰۸ اسفند ۱۴۰۱، ۲۳:۴۳

ممنونم از پاسخگویی.

بله جلوتر که رفتم، نمیتونم بگم متوجه شدم کامل، ولی خب نتیجه نهایی رو که دیدم یچیزایی تونستم درک کنم ازش.

یک سوال هم برام پیش اومده که ممنون میشم جواب بدید.

ضرورت یادگیری کار با لینوکس، برای ما چقدره؟ این به کنار که الان ابتدای یادگیری هستیم و نیاز نیست وارد برخی چیزها بشیم که همه‌چی قاطی بشه. ولی خب میخواستم بدونم ما به عنوان یه برنامه‌نویس، چقدر ضرورت داره که یادگیری لینوکس رو در گوشه‌ی ذهنمون قرار بدیم؟

محمدجوکار ۰۹ اسفند ۱۴۰۱، ۰۰:۵۵

شما به عنوان بک اند دولوپر باید کم کم بتونید با لینوکس کار کنید و درک اولیه ای ازش داشته باشید

همچنین برای محیط توسعتون هم باید بتونید از لینوکس استفاده کنید

بهترین پاسخ
محمد گازری ۰۹ اسفند ۱۴۰۱، ۰۵:۴۲