۲ شعبان زاده
کاربرد‌های متفاوت سینگل و دابل کوتیشن و فاصله ها
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۰۸ اسفند ۱۴۰۱

با درود . روز شما بخیر

استاد بعضی مواقع دابل کوتیشین استفاده می‌کنند و بعضی جاها سینگل کوتیشن . لطفا یک توضیحی درباره کاربردهای این دو بگید که دقیقا کجا باید از سینگل استفاده کرد و کجا باید از دابل کوتیشین استفاده کرد که کد درست اجرا بشه .

سوال دومم درباره فاصله‌های بین مساوی و متغیر یا <- یا <= هست . من عموما برای خوانایی بیشتر کدهام سعی می‌کنم فاصله گذاری کنم اما گاهی پیش میاد که بخاطر همین فاصله‌ها کد هام درست کار نمی‌کنه . البته بیشتر تو استفاده از آبجکت‌ها که علامت <- استفاده میشه بوده . ولی برام سوال بوده .

مثلا در دقیقه 26:40 فیلم همین صفحه استاد یک query sql می‌نویسن و به متغیر sql نسبت دادن . که در این کوئری نام جدول رو بصورت 'folders' گذاشتن که چون مثل استاد نوشتم کوئری من کار نمی‌کرد بعد از حدود نصف روز درگیری متوجه شدم که اونها سینگل کوتیشن نیستند و چون استاد کوئری رو از phpmyadmin کپی کردند اونجا اینجوری نوشته . من کد‌ها رو کپی نمی‌کنم و خودم می‌نویسم .

لطفا اگر منبعی هم که همه این ریزه کاری‌ها رو توضیح بده می‌شناسید معرفی بفرمایید . با سپاس فراوان

سلام،

1. برای تفاوت single-quote و double-quote میتونید این مقاله رو بخونید بصورت کامل توضیح دادم.(نوشته شده براساس داک خود php.net هست.)
  2. معمولا فاصله گذاری‌ها به این شکل هست که بین => و = فاصله گذاشته میشه ولی بین آبجکتها فاصله نمیذارن. از فرمتر ادیتور و ide هم میتونید استفاده کنید.
  3. سینگل کوت داریم، دابل کوت داریم و بک تیک که برای اسامی جداول و نام فیلدهای دیتابیس بین بک تیک می‌آیند و تمامی رشته‌ها بین سینگل یا دابل کوت می‌آیند.
بهترین پاسخ
محسن موحد ۰۸ اسفند ۱۴۰۱، ۱۲:۱۲

خیلی ممنون محسن جان . حتما مطالعه می‌کنم . لطف کردی .

شعبان زاده ۰۸ اسفند ۱۴۰۱، ۱۲:۴۷