۶ مصطفی مهرجو
برای اینکه مرورگر در مورد نمایش این قسمت درست کار کنه چکار کنم نمایش slug
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۰۵ اسفند ۱۴۰۱

اونطوری که متوجه شدم دوستان هم این سوال رو پرسیده بودن و من متوجه جواب شدم

اگر درست متوجه شده باشم چون مرورگر رو مثل یه تگ اچ تی ام ال میبینه ظاهرا توی نمایش نشون نمیده ولی در اصل کد درست اجرا شده و در قسمت نمایش صفحه نشون میده که چاپ درستش چیه

حالا چکار کنم که مثل استاد توی صفحه اصلی مرورگرم دقیقا همین نمایش رو داشته باشم . اگ تنظیمات داره بفرمایید تا منم استفاده کنم و اگ هم نداره مهم اینه کد داره کار میکنه

سلام مصطفی عزیز

متوجه سوالت نشدم.

لطفا واضح‌تر توضیح بده.

احمدرضا فاطمی کیا ۰۵ اسفند ۱۴۰۱، ۱۳:۱۱

توی نمایش pattern قسمتی که توی علامت‌های ">" و "<" قرار میگیره رو (منظورم slug) مرورگر مثل یک تگ اچ تی ام ال میدونه ظارهرا . بخاطر همون موقع اجرا اون قسمت رو توی نمایش نشون نمیده . ولی وقتی نمایش سورس صفحه رو بزنی توی نمایش مشکلی نیست یعنی قسمت slug درسته که توی خروجی نشون داده نمیشه ولی در واقع هست منتها مرورگر چون این کلمه بین دوتا علامت کوچکتر و بزرگتر واقع شده اونو توی خروجی صفحه یه تگ از اچ تی ام ال میدونه

درست متوجه شدم ؟؟؟؟

حالا میخوام بگم اگ درست متوجه شدم چکار کنم که توی نمایش خروجی این درس مرورگرم درست نمایش بده .

$route_pattern = '/^\\/post\\/(?[-%\\w]+)$/';
nice_dump($matches);
=>
output
'/^\\/post\\/(?[-%\\w]+)$/'
مصطفی مهرجو ۰۵ اسفند ۱۴۰۱، ۱۸:۳۷

مصطفی عزیز

ما اومدیم در ریجکسمون ست کردیم مقداری که قرار میگیره به جای اسلاگ در واقع نام گروه اون ریجکس هست و اون رو توی اون گروه قرار میده و رندر میشه.

پیشنهاد میکنم ریجکس رو در regex101.com تست و مواردش رو بررسی کنید.

احمدرضا فاطمی کیا ۰۵ اسفند ۱۴۰۱، ۱۹:۱۵

دوست خوب ممنون که جواب میدی ولی من مشکلی با کدم ندارم خودم از قبل توی سوالات بچه‌ها دیدم که چطور با این مشکل روبرو شدن و چه جواب هایی داده شده

بازم اصل موضوع رو به نظرم متوجه نشدید . اکشال نداره خودم یکاریش میکنم

مصطفی مهرجو ۰۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۴۰

دقیقا اینجام که میخوام توضیح بدم انگار قسمت سوالات کد رو درست ذخیره نمیکنه که متوجه بشید

مصطفی مهرجو ۰۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۴۸

مصطفی عزیز

بنده الان متوجه منظورت شدم

برای رفع نشناختن مرورگر به عنوان تگ اچ تی ام ال از تابع زیر استفاده کن:

htmlspecialchars($html);
احمدرضا فاطمی کیا ۰۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۸:۳۲