۳ محمدجوکار
استفاده از Cloud Hosting
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۲۷ بهمن ۱۴۰۱

عرض سلام

دوتا سوال برام پیش اومد:‌

اول: گفته شد که هاست ابری خب یه چیزی مثل تمامی سه مورد هاست دیگه‌ست و مابین اونهاست.

حالا سوال من اینه که هاست ابری مثل dedicated hosting یا VPS hosting باز هم نیاز به دانش کانفیگ کردن هست یا شبیه به shared host کانفیگ سازی انجام میشه و ما فقط منابع رو کاستومایز شده در اختیار داریم؟

دوم: خیلی شنیدم که مثلا وقتی قراره نتایج کنکور روی سایت خودشون نمایش داده بشه، به خاطر شلوغی سایت و ورود یکباره‌ی حجم زیادی از کاربران جهت دیدن نتایج، سایت هنگ میکنه یا به مشکل‌های زیادی میخوره که یادمه چند سال پیش اگه درست به خاطرم باشه اومده بودن بر اساس حروف الفبا اسامی رو دسته‌بندی کرده بودن و میگفتن مثلا از الف تا جیم، توی فلان روز و مابقی توی یکسری روز‌های دیگه مراجعه کنن جهت دیدن نتایج.

خب نمیشد مثلا اینها بیان و اگر از هاست ابری استفاده نکردن، سوییچ کنن به این نوع از هاست و در اون روزها، منابع خودشون رو بیشتر کنن که سایت به همچین مشکلی نخوره؟

سلام محمد عزیز

Vps سرور مجازی هست و یک سرور با سیستم عامل بصورت خام در اختیار شما قرار میگیره و تمام موارد از صفر باید پیاده بشه.

موارد مربوط به حجم انبوه ورودی به تخصص فنی سرور و مدیریتش بستگی داره.

احمدرضا فاطمی کیا ۲۷ بهمن ۱۴۰۱، ۱۰:۱۷

در ابتدا مرسی از پاسخگوییتون ولی خب متاسفانه من پاسخم رو نگرفتم.

خب ما فهمیدیم که dedicated یه سیستم واقعیه که در اختیار ما قرار میدن تحت عنوان سیستم اختصاصی

VPS هم شبیه به dedicated هست ولی عملا یه سیستم رو در اختیار ما قرار نمیدن و مجازا، بخشی از یک سیستم رو اشتراکا به صورت جداگانه در اختیار ما قرار میدن.

خب اینطور که من متوجه شدم، cloud hosting یه چیزی شبیه VPS میشه ولی خب ما میتونیم اونو کاستومایز کنیم با هر نوع و میزان از سخت افزاری که میخوایم.

حالا من سوال اولم این بود که در cloud hosting هم مثل VPS & dedicated hosting باید کانفیگ‌ها از صفر توسط خودمون پیاده بشه؟؟؟؟؟

در رابطه با پاسخ به سوال دوم هم اینطوری برداشت کردم که یعنی اگر موارد فنی سرور یا هاستینگ، مثلا هاست ابری درست مدیریت بشه، این مشکلات پیش نمیاد؟

محمدجوکار ۲۷ بهمن ۱۴۰۱، ۱۱:۱۳

۱.خیر در هاست‌ها این موارد انجام میشه.

۲.تقریبا تا حد زیادی میشه جلوی اینطور موارد رو گرفت

بهترین پاسخ
احمدرضا فاطمی کیا ۲۷ بهمن ۱۴۰۱، ۱۲:۵۴