مجبور شدم نصب ویندوز کنم و میخواستم پکیج PHP رو نصب کنم ولی نمیدونم کدوم نسخه رو دانلود و نصب کنم ؟
برای Xampp هم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام مراد عزیز
با نصب xampp موارد مورد نیاز و پکیجها برای شما نصب میشوند.
Xampp مخفف apache mysql php perl هست که وب سرور و مفسر رو برای ما روی سیستم نصب میکنه تا بتونیم کدهامون رو اجرا کنیم.
احمدرضا فاطمی کیا۲۵ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۰۹
عرض سلام
هرچند که نظر منتور و اساتید گرامی ارجع به نظر بنده هست ولی خب منم نظرم رو خدمتتون عرض میکنم.
در رابطه با نصب ورژن جدید php، توی php8 با توجه به مشاهداتی که داشتم و کارهایی که باهاش انجام دادم، اتفاقات خیلی جالبی افتاده که حتما ارزش نصب رو داره.
ولی اگه اپلیکیشنتون با نسخه قبلی نوشته شده ، با توجه به اینکه یکسری توابع در php 7.4 منسوخ شدن، برنامهتون در استفاده از php8 به ارور میخوره
میتونید توابعی که منسوخ شدن یا تغییر کردن رو دراین لینک مشاهده کنید
یکسری تغییرات هم در نسخه پیاچپی۸ وجود دارن که میتونید در این لینک بررسی کنید.
اگر قصد استفاده از xampp رو دارید، بهترین گزینه، به گفتهی آقا احمدرضا، بروزرسانی خود xampp هستش
محمدجوکار۲۵ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۱۴
با سپاس فراوان از منتور محترم و آقای جوکار گرامی
امیدوارم سوالی که مطرح کردم جنبه مقایسهای به خود نگیره و من صرفا به دنبال جوابم !
در اکثر وبسایتهای انگلیسی زبان در قدمهای اول یادگیری PHP ، مدرس به وبسایت php.net مراجعه میکنه و با توجه به تشخیص و تجربه خود ، یکی از نسخههای php رو دانلود و نصب میکند و سپس به سراغ نصب Xampp میرود.
من برام پیش اومده که یک اکستنشن vscode به دلیل عدم نصب نبودن نسخه مناسب هشدار داده است.
آقای جوکار عزیز ، وبلاگ فارسی زبانی که معرفی کردی واقعا باحال و برای من مفید بود (:
و در پایان ممنون میشم راهنمایی کنید نصب این پکیج چه فایده ای داره !؟ چه کمکی به برنامه نویس میکنه ؟ و اینکه که به چه تب و لینکی در php.net بریم که بصورت خوانا تغییرات نسخههای جدید رو ببینیم.
مراد فقیهی۲۵ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۳۸
مراد عزیز
این موارد در سیستم عامل لینوکس و توزیعهای لینوکس باید انجام بشه و موارد بصورت جدا نصب و کانفیگ بشه اما در ویندوز این موارد به راحتی با زمپ انجام میشه؛اگر در جایی مشکل بوده از طرف شما و کانفیگتون بوده و php همان مورد اصلی هست.