۹ دانشجوی سون‌لرن
کار نکردن فایل استایل برنامه
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۲۴ بهمن ۱۴۰۱

سلام در پوشه assets برنامه قسمت css یه فایل سی اس اس گذاشتم . اما زمانی که میخوام این فایل را داخل فایل 404 اعمال کنم که ست بشه دستور زیر رو توی تگ لینک میزنم خطا میده که همچین ثابتی وجود نداره (ساختار پوشه بندیم مثل شماست و در فایل init هم ثابت BASE_PATH رو دارم توی فایل helper هم تابع کمکی assets_uri رو داشتم)

<link rel="stylesheet" href="/Assets/Css/style.css">
or
<link rel="stylesheet" href="Css/style.css")">

خطا میده که تابع کمکی یا ثابت گفته شده پیدا نشد.

توی فایل init هم ثابت رو آوردم و هم فایل helper رو اینکلود کردم .

سلام دوست عزیز

لطفاً از خطایی که رخ میده یک اسکرین شات بفرستید همچنین از فایل‌های مربوطه به این خطا هم اسکرین شات بفرستید تا بررسی کنیم.

صادق برزگر ۲۴ بهمن ۱۴۰۱، ۲۱:۰۱

سلام مشکل خطا رو حل کردم ولی باز فایل استایل اجرا نمیشه . لینک مربوط به آدرس فایل استایل css اعمال نمیشه . جالبه که وقتی آدرس رو کپی کنم توی تب دیگه داره کار میکنه ولی کلیک میکنم کار نمی‌کنه .

ولی ادرس مستقیم بزنم فایل استایل کار میکنه

بعدش هم جند بار امتحان کردم کد بفرستم براتون ولی انگار سوال ذخیره نمیشه مجبور شدم فقط توضیح بدم

مصطفی مهرجو ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۲۸

سلام مصطفی عزیز

سورس رو پیوست کنید بررسی بشه.

احمدرضا فاطمی کیا ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۵۴

سلام پشتیبانی گفت پیوست هم خرابه

مصطفی مهرجو ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۵۸

در گیت یا در سایت دیگری آپلود و لینک رو قرار بدید.

احمدرضا فاطمی کیا ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۵۸

ببخشید دسترسی به چیزی نداشتم براتون کد‌ها رو بزارم . در اولین فرصت اینکار رو میکنم

میگم من از فایل دات env آدرس دادم به فایل و استایل‌ها اعمال شد . نفهمیدم مشکل چی بود ولی الان که با دات env زدم کار میکنه آیا مشکلی نیست ؟؟؟ و در آینده مشکل ساز میشه؟؟؟

مصطفی مهرجو ۳۰ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۲۰

خیر مشکلی نیست؛کار منطقی‌تری هم هست.

احمدرضا فاطمی کیا ۳۰ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۳۰

<link rel="stylesheet" href=" $_ENV['BASE_URL'] ?>Assets/Css/style.css">

یعنی این منطقی‌تر هست؟؟

مصطفی مهرجو ۳۰ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۴۰

سلام مصطفی جان، بله مشکلی نداره میتونید از گلوبال ENV هم استفاده کنید ولی بهتره یک ثابت برای Base_Url تعریف کنید و از اون استفاده کنید که یکم منطقی‌تر و استانداردتر هست.

بهترین پاسخ
صادق برزگر ۳۰ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۴۴