قراره بهتون تضمین موفقیت در برنامه‌نویسی و کلی آفر ویژه بدیم 😎 (برای شروع کلیک کن 👉)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۱ محمد حسن امراللهی
عدم مرتبط بودن پروژه‌های این سرفصل با مباحث گفته شده تا بحال!!!!
جامعه Html & CSS ایجاد شده در ۲۴ بهمن ۱۴۰۱

با سلام و احترام

ضمن تشکر از مطالب ارایه شده ، یک انتقادی داشتم در مورد پروژه‌های که در این سرفصل گفته شده !!!!

من تمامی سرفصل‌ها را از ابتدای این دوره (متخصص وب) دارم دنبال می‌کنم و تمرین و پیگیری می‌کنم

ولی در این سرفصل هر قسمت رو که می‌بینم مطالب جدیدی گفته شده است که اصلا تا بحال سرفصلش نرسیده

مثلا سرفصل کار با انیمیشن‌ها یا فلکس و غیره تا قبل از این سرفصل چیزی آموزش داده نشده است ولی در لابه لای پروژه‌ها اشاره می‌شود

در کل چیز غیر قابل فهمی نیست ؛ یعنی میشه فهمید ولی اگه ترتیب مطالب پشت سر هم بود و پروژه‌های که در این سرفصل گفته شده فقط با مطالب ارایه شده قبلی بود خیلی بهتر بود

پیشنهاد می‌شود که این سرفصل بعد از حداقل کار با انیمیشن‌ها و مطالب فلکس بود بیاد خیلی خوب می‌شود.

با تشکر.

درود

بله اینا به مرور زمان و بسته به نظرات کاربران و صلاحدید استاد اضافه و جابجا شدند.

خیلیا با چنین تغییراتی موافق بودند و خیلیا هم به شیوه ای که میفرمایید اوکی بودند.

شما میتونید بسته به نظر خودتون سرفصلها رو جابجا کنید، اما پیشنهاد میکنم به همین ترتیب پیش برید و خیلی به خودتون سخت نگیرید. هرجایی براتون تازگی داشت و متوجه نشدید یادداشت کنید و اگر در انتهای دوره همچنان براتون سوال بود، حتما مطرح کنید تا بتونم کمک تون کنم.

برقرار باشید

بهترین پاسخ
نازنین کریمی مقدم ۲۴ بهمن ۱۴۰۱، ۱۱:۴۶