قراره بهتون تضمین موفقیت در برنامه‌نویسی و کلی آفر ویژه بدیم 😎 (برای شروع کلیک کن 👉)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ hamidreza soleimani
مشکل fit-content
جامعه Html & CSS ایجاد شده در ۱۹ بهمن ۱۴۰۱

سلام و خسته نباشید

من هم مانند دوستان دیگه مشکل اعمال نشدن fit-content به height رو دارم و این کار رو مانند استاد انجام دادم یعنی حتی در inspect روی img که کلاس img-fluid رو داره اعمال نمیشه هرچه سرچ کردم به نتیجه ای نرسیدم

پروژه تکمیل شده استاد رو از قسمت آخر دانلود کردم و inspect گرفتم fit-contact نوشته شده اما اعمال نشده اونجا هم

حتی به غیر از chrome روی firefox هم همین نتیجه هستش

اما با height :80% مشکل حل میشه

میشه لطفا دلیلش رو بفرمایید ؟

درود

اگر در بخش استایل inspector میبینید اعمال شده.

قضیه اینه که fit-content صرفا میاد ارتفاع رو براساس محتوای خود تصویر ست میکنه و این کار شما باعث میشه که تصاویر کوچک و بزرگ در کنار هم قرار بگیره. به همین دلیل وقتی ارتفاع رو مثلا 80 درصد میدید اوکی میشه.

نازنین کریمی مقدم ۲۰ بهمن ۱۴۰۱، ۲۱:۱۵

بله شما درست میفرمایید

ولی مشکل من همینه که حتی در بخش استایل inspector که استاد صالحی از همین بخش fit-content رو اعمال میکردن ، الان اعمال نمیشه

و حتی در پروژه نهایی استاد نوشته شده height : fit-content اما اعمال نشده

شما پروژه نهایی استاد مشاهده کنید ، میبینید که تصاویر ارتفاع یکسان نداره اما در این قسمت که درس دادن تصاویر رو با روش fit-content هم سایز کردن

hamidreza soleimani ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۰۹:۴۰

درست میفرمایید بررسی کردم.

ممکنه بعدها استایلی اضافه شده باشه که روی این قضیه تاثیر گذاشته باشه، یا ممکنه بسته به ورژن مرورگر اون زمان درست اعمال میشده و الان کار نمیکنه (این حالت خیلی کم پیش میاد اما وجود داره، برای مثال این تاپیک رو ببینید) اینجا احتمالا حالت دوم برقراره.

اما در کل برای پروژه‌های واقعی از همون روش درصد و... استفاده میشه که همواره برقراره و دیگه این دردسرا رو نداره. نگران این بخش نباشید.

ممنون از همراهی تون و برقرار باشید

بهترین پاسخ
نازنین کریمی مقدم ۲۴ بهمن ۱۴۰۱، ۱۱:۵۴