💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در ۵ آذر ماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۴ حمیدرضا جلیلی
حذف یکسری فایل‌ها برای build پروژه
جامعه ASP.NET ایجاد شده در ۱۸ بهمن ۱۴۰۱

برای اینکه پروژه رو بتونه استاد build کنه در دقیقه 31:10 میگه نیازه که یه سری تغییرات رو تو پروژه ایجاد کنن و قایل‌های اضافی رو پاک کنن ولی گویا فیلم رو pause میکنن و این کار رو انجام میدن و در کلیپ بعدی هم نمیگن کدوم فایل‌ها رو حذف کردن که موفق به build کردن شدن لطفا راهنمایی کنید که به جز فایل ProductsController.cs دیگه چه فایل هایی رو پاک کردن

???

حمیدرضا جلیلی ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۰۵:۳۴

همین یک تاپیک برای پیگیری کفایت میکنه.

منتظر پاسخ استاد هستیم.

محسن موحد ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۰۹:۰۷

منتور عزیز لطفا راهنمایی بفرمایید :

من الان 8 روزه که به خاطر این سوال و این مشکل نتونستم ادامه بدم و توقف کردم چون پروژه ی من bulid نمیشه و استاد هم گویا چندان متعهد نیستن لطف بفرمایید من رو راهنمایی کنید که چه کاری انجام بدم؟

حمیدرضا جلیلی ۲۶ بهمن ۱۴۰۱، ۰۵:۱۲

میتونید به آیدی تلگرام پشتیبانی پیام بدید و موضوع رو بررسی کنید:

@sup_7learn

محسن موحد ۲۶ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۳۹

فایل پروژه‌ای که پیوست شده دقیقا همه‌ی فایل‌های پروژه تا آخر اون ویدیو رو داره و چیزی به جز اون‌ها از پروژه حذف نشده. میشه اروری که دارید رو بگید؟

کلا هر زمان که پروژه‌تون به مشکلی خورد میتونید ازون فایل ضمیمه استفاده کنید چون خیلی از مشکلات بیلد ممکنه به خود دستگاهتون یا دلایلی خارج از اسکوپ کورس مربوط شن برای همین پروژه رو ضمیمه میکنم به بخش‌ها که به همچین مشکلاتی بر نخورید.

محمدرضا میرزایی ۰۳ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۱۱