مسیر php.executable رو در settings.json وی اس کد اصلاح کنید به مسیر php لاراگون.
احمدرضا فاطمی کیا۱۶ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۲۶
میشه همین کار رو که الان گفتین رو تصویری توضیح بدین ممنون
علی اسدزاده۱۶ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۳۰
f1 رو در داخل محیط vs code بزنید و settings.json رو در پنجره تایپ و روی پیشنهاد اول کلیک کنید.(یا از آیکون حساب کاربری در کنار وارد تنظیمات بشید و php.executablepath رو سرچ کنید)
یک فایل جیسون باز میشه که یک کلید با نام php.executablepath موجود هست؛آدرس php موجود در پوشه لاراگون رو بدید)
مثل لاین ۲۵ و ۲۶ تصویر زیر:
احمدرضا فاطمی کیا۱۶ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۳۸
ببخشید اقای فاطمی کیا با این خطا مواجه میشم
و ادرس پوشه php من C:\\laragon\\bin\\php\\php-8.1.10-Win32-vs16-x64\\php.exe هست ولی به صورت اسلش برعکس قرار میدم داخل "php.validate.executablePath": "" ولی با خطای پایین مواجه میشم . اگه لازم هست انی دسک دارم دسترسی بدم اگه زخمت نیست ممنون میشم .
Cannot validate since c:\\laragon\\www\\mysqli\\php.mysqli\\mysqli\\mnt\\C\\laragon\\bin\\php isnot a valid php executable. Use the setting 'php.validate.executablePath' to configure the PHP executable
استاد C:\\laragon\\bin\\php\\php-8.1.10-Win32-vs16-x64\\php.exe وارد میکنم هم دوباره ارور قبلی رو توی وی اس کد میبینم نمیدونم مشکل از کجاست میشه از انی دسک دسترسی بدم چک کنید ممنون میشم...