۱۰ علی اسدزاده
ارور php در vsc
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۱۶ بهمن ۱۴۰۱

سلام خسته نباشید من بعد از ران کردن کد‌های استاد با این ارور توی vsc مواجه میشم لطفا راهنمایی کنید با سپاس

'php' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.

سلام علی عزیز

زمپ و php رو روی سیستم نصب و در صورت نصب بودن php رو به سیستم انوایرومنت اضافه کنید.

https://dinocajic.medium.com/add-xampp-php-to-environment-variables-in-windows-10-af20a765b0ce

احمدرضا فاطمی کیا ۱۶ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۵۵

از لارگون استفاده میکنم

با اضافه کردن ادرس هم مشکل حل نشد

لطفا راهکار دیگه ای بدین ممنون

علی اسدزاده ۱۶ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۰۸

مسیر php.executable رو در settings.json وی اس کد اصلاح کنید به مسیر php لاراگون.

احمدرضا فاطمی کیا ۱۶ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۲۶

میشه همین کار رو که الان گفتین رو تصویری توضیح بدین ممنون

علی اسدزاده ۱۶ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۳۰

f1 رو در داخل محیط vs code بزنید و settings.json رو در پنجره تایپ و روی پیشنهاد اول کلیک کنید.(یا از آیکون حساب کاربری در کنار وارد تنظیمات بشید و php.executablepath رو سرچ کنید)

یک فایل جیسون باز میشه که یک کلید با نام php.executablepath موجود هست؛آدرس php موجود در پوشه لاراگون رو بدید)

مثل لاین ۲۵ و ۲۶ تصویر زیر:

e375-WAgN3.png

احمدرضا فاطمی کیا ۱۶ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۳۸

ببخشید اقای فاطمی کیا با این خطا مواجه میشم

و ادرس پوشه php من C:\\laragon\\bin\\php\\php-8.1.10-Win32-vs16-x64\\php.exe هست ولی به صورت اسلش برعکس قرار میدم داخل "php.validate.executablePath": "" ولی با خطای پایین مواجه میشم . اگه لازم هست انی دسک دارم دسترسی بدم اگه زخمت نیست ممنون میشم .

Cannot validate since c:\\laragon\\www\\mysqli\\php.mysqli\\mysqli\\mnt\\C\\laragon\\bin\\php is not a valid php executable. Use the setting 'php.validate.executablePath' to configure the PHP executable
علی اسدزاده ۱۶ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۱۱

آدرس رو اشتباه قرار دادید.

باید همین موردی که گفتید رو بزنید

C:\\laragon\\bin\\php\\php-8.1.10-Win32-vs16-x64\\php.exe

در حالی که شما به اشتباه تایپی این رو زدید:

c:\\laragon\\www\\mysqli\\php.mysqli\\mysqli\\mnt\\C\\laragon\\bin\\php

احمدرضا فاطمی کیا ۱۶ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۴۷

استاد C:\\laragon\\bin\\php\\php-8.1.10-Win32-vs16-x64\\php.exe وارد میکنم هم دوباره ارور قبلی رو توی وی اس کد می‌بینم نمیدونم مشکل از کجاست میشه از انی دسک دسترسی بدم چک کنید ممنون میشم...

علی اسدزاده ۱۷ بهمن ۱۴۰۱، ۰۸:۲۶

علی عزیز

توی تلگرام به آیدی زیر پیام بده بررسی کنم.

ahmadreza_fatemikia@

احمدرضا فاطمی کیا ۱۷ بهمن ۱۴۰۱، ۱۲:۰۹

فیکس شد.

بهترین پاسخ
محسن موحد ۱۸ بهمن ۱۴۰۱، ۰۸:۴۴