۱۱ Susan Tabriznia
آیدی کاربر
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۱۵ بهمن ۱۴۰۱

سلام وقت بخیر

وقتی کاربر یا محصول جدیدی ساخته میشه آیدیش از 1 شروع نمیشه علی رغم اینکه کل داده‌ها رو از phpmyadmin پاک کردم.

ممنون میشم راهنمایی کنین.

سلام،

اگر رکوردهارو delete کردید، از داخل جدول مد نظر سربرگ Operations رو بزنید و فیلد AUTO_INCREMENT رو روی یک بذارید و Go رو بزنید.

اما اگر از Empty استفاده کنید از یک شروع میشه.

محسن موحد ۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۳:۴۸

You cannot reset the counter to a value less than or equal to the value that is currently in use. For both InnoDB and MyISAM, if the value is less than or equal to the maximum value currently in the AUTO_INCREMENT column, the value is reset to the current maximum AUTO_INCREMENT column value plus one.

ممنونم وقتی میخوام تغییر بدم با ارور مواجه میشه32b3-Screenshot 2023-02-05 033827.png

Susan Tabriznia ۱۶ بهمن ۱۴۰۱، ۰۰:۰۸

سلام دوست عزیز

اول جدولتون رو انتخاب کنید و از قسمت Operations توی phpmyadmin گزینه truncate رو بزنید. اینطوری هم داده‌های جدولتون پاک میشه و هم AUTO_INCREMENT اش ریست میشه.

7805-photo_2023-02-05_08-06-02.jpg

صادق برزگر ۱۶ بهمن ۱۴۰۱، ۰۴:۳۴

ممنونم .

عذر میخوام یه سوال دیگه هم داشتم من میخواستم اخرین ویدیو که مربوط به ارسال ایمیل هست رو وارد پروژه کنم که امروز با این مشکل مواجه شدم و تو استک اور فلو خیلی گشتم که با راهکار‌ها بتونم مشکل رو برطرف کنم نشد .نه پورتم مشکلی داره نه عددش عوض شده ول5d4e-Screenshot 2023-02-05 160704.png677a-Screenshot 2023-02-05 160731.pngae21-Screenshot 2023-02-05 160741.pngc8fc-Screenshot 2023-02-05 160812.png1b6c-Screenshot 2023-02-05 160842.pngی با این ارور‌ها مواجه میشم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

Susan Tabriznia ۱۶ بهمن ۱۴۰۱، ۱۲:۳۹

الان به phpmyadmin نمیتونم دسترسی داشته باشم که دیتابیس رو اکسپورت کنم و کلن زمپ رو دوباره نصب کنم روش دیگه ای هست؟

Susan Tabriznia ۱۶ بهمن ۱۴۰۱، ۱۲:۴۲

پورت mysql رو عوض کنید به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه

صادق برزگر ۱۶ بهمن ۱۴۰۱، ۱۴:۵۰

پورت خود xampp رو گذاشتم که 3306 هست اونو عوض کنم؟ و کجا‌ها این تغییر پورت رو اعمال کنم؟

Susan Tabriznia ۱۶ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۱۹

سلام

طبق این لینک عمل کنید:

https://www.quora.com/How-do-I-change-the-port-of-a-MySQL-server-in-XAMPP

احمدرضا فاطمی کیا ۱۶ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۵۰

متاسفانه فرقی نکرد بازم mysql start نمیشه

Susan Tabriznia ۱۶ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۳۹

نصب مجدد xampp کمکی میکنه ؟ و اینکه چطور میتونم بدون از بین رفتن دیتابیس اینکارو انجام بدم؟

Susan Tabriznia ۱۶ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۴۳

این مورد رو هم یه بررسی بکنید:

https://stackoverflow.com/questions/18022809/how-to-solve-error-mysql-shutdown-unexpectedly

الان چون به دیتابیس دسترسی ندارید خروجی گرفتن دشواره.

بهترین پاسخ
احمدرضا فاطمی کیا ۱۶ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۳۰