وقتی کاربر یا محصول جدیدی ساخته میشه آیدیش از 1 شروع نمیشه علی رغم اینکه کل دادهها رو از phpmyadmin پاک کردم.
ممنون میشم راهنمایی کنین.
سلام،
اگر رکوردهارو delete کردید، از داخل جدول مد نظر سربرگ Operations رو بزنید و فیلد AUTO_INCREMENT رو روی یک بذارید و Go رو بزنید.
اما اگر از Empty استفاده کنید از یک شروع میشه.
محسن موحد۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۳:۴۸
You cannot reset the counter to a value less than or equal to the value that is currently in use. For both InnoDB and MyISAM, if the value is less than or equal to the maximum value currently in the AUTO_INCREMENT column, the value is reset to the current maximum AUTO_INCREMENT column value plus one.
ممنونم وقتی میخوام تغییر بدم با ارور مواجه میشه
Susan Tabriznia۱۶ بهمن ۱۴۰۱، ۰۰:۰۸
سلام دوست عزیز
اول جدولتون رو انتخاب کنید و از قسمت Operations توی phpmyadmin گزینه truncate رو بزنید. اینطوری هم دادههای جدولتون پاک میشه و هم AUTO_INCREMENTاش ریست میشه.
صادق برزگر۱۶ بهمن ۱۴۰۱، ۰۴:۳۴
ممنونم .
عذر میخوام یه سوال دیگه هم داشتم من میخواستم اخرین ویدیو که مربوط به ارسال ایمیل هست رو وارد پروژه کنم که امروز با این مشکل مواجه شدم و تو استک اور فلو خیلی گشتم که با راهکارها بتونم مشکل رو برطرف کنم نشد .نه پورتم مشکلی داره نه عددش عوض شده ولی با این ارورها مواجه میشم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
Susan Tabriznia۱۶ بهمن ۱۴۰۱، ۱۲:۳۹
الان به phpmyadmin نمیتونم دسترسی داشته باشم که دیتابیس رو اکسپورت کنم و کلن زمپ رو دوباره نصب کنم روش دیگه ای هست؟
Susan Tabriznia۱۶ بهمن ۱۴۰۱، ۱۲:۴۲
پورت mysql رو عوض کنید به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه
صادق برزگر۱۶ بهمن ۱۴۰۱، ۱۴:۵۰
پورت خود xampp رو گذاشتم که 3306 هست اونو عوض کنم؟ و کجاها این تغییر پورت رو اعمال کنم؟