من حین نوشتن آدرسها به این مشکل برخوردم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
مربوط به همین جلسه است تنها فرقی که بیشتر کد من با استاد داشت سر همین هدرها بود که خودکار بعضی از اسم هدرها واسه من فرق میکرد علی رغم اینکه دستورات یکی بودن.
سلام
روتی که توی لاین ۳۳ برای ادمین زدید با متد پست زدید و شما زمانی که با مرورگر آدرس رو بزنید چون ریکوئست شما Get هست اجازه نمایش داده نمیشه.
برای نمایش کد رو باید به این شکل قرار بدید:
Route::get(code);
احمدرضا فاطمی کیا۱۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۰۶
ممنون هم در بخش روتها متد رو get قرار دادم و هم در صقحه ای که محصول رو ذخیره میکردم متد get گذاشتم اما همچنان این ارور رو دریافت میکنم. (ولی استاد تو ویدیوکه از post استفاده کردن.)
حتی با این دستور هم کش روت رو پاک کردم مجدد اما فرقی نکرد
php artisan route:cache
Susan Tabriznia۱۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۴۵
البته الان این مشکل را با اضافه کردن این حط کد برطرف شد و از همون متدهای post هم استفاده کردم اما ممنون میشم اگر امکانش هست بفرمایید اینجور مواقع حتما باید نوع متد رو زیر فرم مشخص کنیم؟
@method('PUT')
Susan Tabriznia۱۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۰۲
برای پاک کردن کش باید دستور زیر رو بزنید:
php artisan route:clear
شما باید یک روت get برای نمایش محصولات در پنل ادمین و یک روت post برای ایجاد محصول جدید ایجاد کنی.
ویدیو رو مجدد ببینید متوجهش بشید.
احمدرضا فاطمی کیا۱۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۰۳
الان بخشی که توضیح میدن فقط مربوط به ایجاد و ذخیره محصول در پنل ادمین هست و من بیشتر از 3 بار مجدد دستورات رو نوشتم اما همچنان اینارور رو دریافت میکنم.
Susan Tabriznia۱۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۴۷
متد رو post قرار بدید و فرم رو پر کنید تا با سابمیت شدن مورد انجام شود.
احمدرضا فاطمی کیا۱۳ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۳۵
بله در صفحه مربوط به افزودن محصل متد post قرار دادم.
Susan Tabriznia۱۳ بهمن ۱۴۰۱، ۲۲:۱۷
ببینید ساختار اولتون که فرستادید درست هست وارد آدرس products/create بشید و محصول اضافه کنید.