💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در ۵ آذر ماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۴ حمیدرضا جلیلی
نظر در رابطه با برخی از جلسات
جامعه ASP.NET ایجاد شده در ۰۸ بهمن ۱۴۰۱

گویا روال آموزش بعد از یه مدتی که از دره گذشت تغییر پیدا کرده و آنطور که مشخص است استاد به هیچ وجه وقت کافی رو ندارن ، کار به جایی رسیده که فقط استاد میان در حد چند دقیقه یه مبحثی رو مطرح میکنن و میرن و موضوع جدیدی رو مطرح میکنن. همانط.ر که در ابتدای پروژه هم گفته شد این دوره برای کسایی که مبتدی هستند هم مفید بوده ولی الان تو چند دقیقه اومدن linq رو گفتن و رفتن خب اگر نیاز نیست نگید اگر هست حداقل راهنمایی بیشتری کنید نه وقت ندارید بگید خودمون بریم چه موضوعاتی و مطالعه کنیم ما رو ول کردید به امون خدا.

دوستان طبق تجربه من تا اینجای کار هرچیزی که تدریس کردن ( بعد از یک مدتی از شروع دوره آموزشی ) شما خودتون برید از منابع دیگه مطالعه کنید به طور مثال برای یادگیری linq من مجبور شدم برم این مفاهیم رو مطالعه کنم:

synchronous , Asynchronous

task , await

delegate

element operators چندین متد وجود دارد که اینجا بهشون اشاره نمیشه

IEnumerable

lambda expression

linq query syntax

linq methode syntax

به جز اینها الان 2 تا از سوال‌های من بیش از 14 روزه ارجاع داده شده به استاد ولی هیچ جوابی ندادن

ممکن است برخی از مباحث بالا برای linq کمتر نیاز باشد ولی آنهایی که نیاز بوده اصلا در اندازه مورد نیاز تدریس نشده اند.

سلام،

تعداد سؤالی که پرسیدید تا اینجا فک میکنم ده سؤال بوده و هیچکدوم بدون پاسخ نبوده و همرو به جواب رسیدید و تایید کردید. یک سؤال رو خود استاد پاسخ دادن و بقیه رو بنده. در مورد ارجاع به استاد یک تاپیک بوده در مورد سرفصل تکراری که این سرفصل دوبار اشتباها آپلود شده یکبار با نام الگوریتم جستجو و یکبار با نام الگوریتم مرتب سازی(جفتشون یکیه) که یک مورد باید حذف بشه. مورد دیگه ای که بنده ارجاع داده باشم نبوده.

در مورد نوع تدریس هم من صحبتاتونو انتقال میدم و همچنین به آیدی تلگرام @bidak پیام بدید.

ممنون.

محسن موحد ۰۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۴:۴۷

بله از سمت شما من مشکلی ندارم ، ولیکن یک سوال به استاد ارجاع داده شد که من تایید نکردمو یه سوال دیگه کردم ولی جوابی ندادن

دومین مورد هم در رابطه با یک استباه بود که یک جلسه تکراری به جای یک جلسه دیگه آپلود شده بود که ارجاع دادید به استاد ولی باز هم جواب و تغییری به وجود نیومد .

حمیدرضا جلیلی ۱۳ بهمن ۱۴۰۱، ۰۷:۰۳

بفرمایید پیوست رو مشاهده کنید

حمیدرضا جلیلی ۱۳ بهمن ۱۴۰۱، ۰۷:۰۵

بله حق با ایشون هستش :) و متاسفانه با اینکه مدت هاست 7Learn و دنبال میکنم و با توجه به اینکه هزینه ی زیادی ام برای این دوره پرداخت کردیم بیشتر چیزها رو ایشون ارجاع میدن :) و البته پشتیبانی فقط سعی میکنه توجیه کنه.. این دوره به هیچ عنوان برای متخصص شدن نیست..افسوس..

Immortal ۱۲ آذر ۱۴۰۲، ۱۵:۳۸