شنبه یه خبراییه 🔥 منتظر شنبه باش 😉🥳
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۶ امیر محمد جوادی
عدم برقراری ارتباط با دیتابیس و مشکلات دیگر
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۰۲ بهمن ۱۴۰۱

سلام وقت بخیر

تمامی کدهای تا قبل از کامنت استاد به نام #requesterd data is ok انجام دادیم اما ارور اینکه کاربر قبلا ثبت نام کرده داده نمی‌شود و کلا هر کاربری هم که اضافه میکنیم در دیتابیس اضافه نمی‌شود . از شما استاد عزیز میخواهم که یک بار فایل زیپی که خدمتتون ارسال میکنم برسی فرمایید و مشکلش را برطرف نمایید و بفرمایید مشکل از کجای کار بود . کانکشن‌های دیتابیس هم چک کردیم مشکلی نداشت .

نکته اخر هم اینکه اون قسمت اروری که استاد نوشتید داخل فایل رجیستر در کدام قسمت باید نوشت؟

بعد از تگ فرم یا قبلش یا ؟

سلام امیرمحمد عزیز

من ساختار رو که چک میکنم شما دستور اینزرت اطلاعات برای ثبت نام رو قرار ندادید و فقط دارید چک میکنید که کاربر وجود نداشته باشه.

باید فانکشن ایجاد کاربر هم بنویسید:

به عنوان مقدار ورودی is user exsists هم یک ورودی برای موبایل و یک ورودی برای ایمیل هست که شما هر دو رو ایمیل دادید.

isuserexists($params['email'],$params['phone']
//function
function createUser(array $userData): bool
{
    global $pdo;
    $sql = 'INSERT INTO `users` (name,email,phone) VALUES (:name,:email,:phone)';
    $stmt = $pdo->prepare($sql);
    $stmt->execute([':name' => $userData['name'], ':email' => $userData['email'], ':phone' => $userData['phone']]);
    return $stmt->rowCount() ? true : false;
}
احمدرضا فاطمی کیا ۰۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۱۶

سلام احمد رضا جان اخه من مشکلی که دارم اصلا قبل اینکه یوزر اینزرت کنیم استاد خودشون میرن تو لوکال یه یوزر میسازن بعد که میان اینور توفیلدا وارد میکنن اگه تکراری باشه بهشون اطلاع میده مشکل اینه اصلا اطلاع نمی‌ده که یوزر ساخته شده یا نه

امیر محمد جوادی ۰۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۴۶

این مورد تکرار ایمیل م که فرمودی اوکی کردم اما باز بی فایدس

فایل کامل این جلسه خدمت شما

امیر محمد جوادی ۰۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۵۵

cbf1-Screenshot (6).png

POST رو باید با حرف بزرگ بنویسید.

احمدرضا فاطمی کیا ۰۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۴:۴۹

سلام باز هم برطرف نشد نه در دیتابیس ثبت میشود نه چک میکند که قبلا همچین شخصی ثبت نام کرده یانه

امیر محمد جوادی ۰۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۳۳

در تاپیک زیر پیگیری میشود:

https://7learn.com/app/topics/14393

احمدرضا فاطمی کیا ۰۷ بهمن ۱۴۰۱، ۱۲:۰۲