با سلام وقتتون بخیر من یک پروژه دارم که دارای چندین قسمت هستش همانطور که در سئوال قبلی پرسیدم .. و این پروژه یک پنل ادمین داره که داخل پنل ادمین چند دکمه داریم حالا زمانیکه روی هر یک از دکمهها کلیک میکنیم فرم مورد نظر ما باز میشه جهت انجام عملیات مربوطه مثلا دکمه "افزودن دسته بندی" یا "نمایش دسته بندی ها"
خب حالا من طبق ساختاری که استاد توی آموزش گفته بود جلو میرم و فایل init رو داخل index انکلود میکنم بعد این هم فایل tpl_index.php رو انکلود میکنم و طبق گفتههای استاد حالا آنچه که در init داریم داخل فایل اندیکس تمپلیت نیز در دسترسه و حالا این فایل تمپلیت رو من چون بزرگ بود چند قسمت کردم که header ، footer ، header-nav ، sidebar میباشه و بعد هر کدوم رو داخل فایل index در جایگاه خودشون انکلود کردم و قاعدتا الان هر فایلی که داخل فایل index در دسترس باشه داخل اینها هم هستش و تا اینجا همه چیز درسته اما اصل قضیه اینجاست که من فایلهای دیگه ای هم دارم که در تصویر مشاهده میکنید
حالا داخل همه ای این فایلها هدر ، فوتر و ساید بار انکلود شده اما اینجا هیچ چیزی در دسترس نیست آنچه که در فایل index در دسترس بود... خب شاید بگید تو این فایل هارو شکل فایل -tpl-index توی index اصلی انکلود نکردی....که من اینکارو هم کردم بازم جواب نداد و به خطا میخورد مثلا من بعد فایل index توی اندیکس اصلی فایل کتگوری رو انکلود میکنم اما باز هم خطا دارم ممنون میشم راهنمایی کنید لطفا خیلی سردرگمم کرده