شنبه یه خبراییه 🔥 منتظر شنبه باش 😉🥳
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۲ محمدجوکار
بهتر شدن در تست نویسی
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۲۹ دی ۱۴۰۱

سلام و عرض ادب

استاد در بخش ابتدایی از اهمیت این موضوع صحبت کردند و فرمودن که بهتره تست‌های بقیه رو هم بخونیم تا بهتر یادبگیریم

خب من اینو قبول دارم ولی بحث اینه که من وااااقعا نتونستم با این تاپیک از دوره، ارتباط بگیرم.

حاشا نمیکنم که شاید کمی عجله‌ای این بخش رو تموم کردم ولی من اگر یه چیزیو از ابتدا و کامل نفهممش، دیگه کلا هییچی ازش نمیفهمم. یعنی تا مثه انشا، برای خودم تفسیر نکنم که چرا فلان کد رو توی فلان خط نوشتند، مغزم آروم نمیگیره. خوره میافته به جونم.

الان بحث اینه که وقتی من این موضوعو درست یاد نگرفتم، باید چیکار کنم؟؟؟؟ نمیتونم بخونم کدای بقیه رو که

چندتا مشکل یکباره پیش اومد، مثل تغییر یکباره‌ی آی‌دی‌ای و سرعت عمل بالای استاد سامی

ازونطرف، مسلط نبودن به کد زدن به روش شی‌گرایی، خیییلی مسائل بالا رو برای من تشدید کرد.

راه حلتون چیه برای این بساط؟؟؟؟

سلام،

در حال حاضر میتونید این موضوعو به انتهای سرفصل‌ها ببرید و فعلا روی مباحث شی گرایی تمرین کنید و ادامه بدید سرفصل‌های بعدی رو زمانیکه احساس کردید درک درستی از مباحث پیدا کردید به این سرفصل برگردید. در ابتدای آشنایی با هر موضوع جدید ذهن درگیر چرایی ماجرا میشه و همین موضوع اذیت کننده خواهد بود بنابراین به ذهنتون زمان بدید، قطعا خود ذهن هم به مرور زمان توو هضم مطالب بهتون کمک میکنه.

بهترین پاسخ
محسن موحد ۳۰ دی ۱۴۰۱، ۰۹:۴۲

ممنونم آقا محسن عزیز

خودمم همین برنامه رو داشتم منتهی یکم کلافه شدم دیگه..

حتما همین کار رو میکنم.

محمدجوکار ۳۰ دی ۱۴۰۱، ۱۳:۴۹